Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής: Σε κλίμα έντασης η συζήτηση για το κλειστό γήπεδο - Όλα όσα ειπώθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Το πιο καυτό θέμα της 1ης συνεδρίασης λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, ήταν αυτό της Συζήτησης – Ενημέρωσης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας, το οποίο έφερε στο σώμα ο Χρήστος Μπάτσης.


Ο πρώην δήμαρχος αρχικά έκανε μια αναδρομή σε όλα όσα έγιναν από τις υπηρεσίες πάνω στο συγκεκριμένο έργο, ενώ τοποθετήθηκαν επι του θέματος ο Πέτρος Τσαρκνιάς, η Όλγα Ολλανδέζου, ο Δημήτρης Μπίνος, ο Γιάννης Κετικίδης, η διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας και τέλος ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.


Μια συζήτηση από την οποία δεν έλειψαν οι εντάσεις.


Δείτε σε βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:




6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Μπάτση και Κε Κετικίδη, το θέμα αυτό θα σας κυνηγάει για όλη σας τη ζωή. Καταφέρατε να χάσετε πέντε χρόνια και να χαθούν 1.500.000 ευρώ. Και είχατε το θράσος να πανηγυρίζετε ότι το έργο ξεκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλειστό υπολειτουργεί πολλά χρόνια.Τι εξηγήσεις δίνουν οι πρώην δήμαρχοι ; Κύριε Μπάτση λιγότερα λόγια περισσότερη αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάντση ήσουν στους συλλόγους. Θεατής ήσουν; Τον παρατηρητή έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχουμε ένα πρωην Δήμαρχο Μπατση να μην έχει καμία συμπαράσταση απο κανεναν συνεργάτη του? κακώς.
    Η ουσία ειναι ότι 4 χρόνια ήταν πολλά για να μη γίνει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ενημερώσει κάποιος τον Μπίνο πως με λαϊκισμό δεν έγινε κανείς δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365