Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/3 Κριός 

Με την ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις μεγάλα όνειρα! Η Σελήνη και ο Δίας σε βοηθούν να δεις πιο αισιόδοξα καταστάσεις που θεωρούσες πως δεν μπορείς να διαχειριστείς.
Όταν φοράς ροζ γυαλιά, συχνά αποδέχεσαι πως σου λείπει η ευαισθησία και η γνώση για βασικά γεγονότα ή καταστάσεις. Τώρα όμως θα ωφεληθείς αν αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη να τροφοδοτήσει μια δικαιολογημένα αισιόδοξη προοπτική. Πέτα ψηλά!

ζώδια σήμερα ταύρος

Επιθυμείς διακαώς να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους σήμερα. Η επαφή με φίλους και η συγκίνηση των καινούργιων γνωριμιών, θα σου φτιάξει τη διάθεση!
Κι αυτό χάρη στη Σελήνη από τους Ιχθύες που συνδέεται με τον Δία στο ζώδιό σου ενισχύοντας την ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση. Το κέφι και η αισιοδοξία σου, είναι μεταδοτικά! Σκόρπισε λοιπόν παντού γύρω σου τη χαρά!

ζώδια σήμερα 09/03 Σάββατο δίδυμοι

Θα αυξηθεί μέσα σου η λαχτάρα για την υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ένα λαμπρό μείγμα ενέργειας Σελήνης/Δία θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι – ή θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ό,τι χρειάζεται – για να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας. Μπορείς να ξεχωρίσεις από τους άλλους και να λάμψεις με τρόπους που δεν είχαν σκεφτεί. Μην αφήσεις λοιπόν την προσοχή των VIP που προσελκύεις, να πάει χαμένη!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σου, θα σου προσφέρουν ευκαιρίες που ούτε καν φανταζόσουν. Όμως αντί να αναποδογυρίσεις πολλές πέτρες για να τις βρεις, ακολούθησε τις επιθυμίες σου για να δεις πού σε οδηγούν. Η εμπιστοσύνη για ό,τι λαχταρά να βιώσει η καρδιά σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Το «εισιτήριο» της επιτυχίας είναι στο χέρι σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βρεις την «πύλη του αεροδρομίου»!

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις αρκετή υποστήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα – αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν σκέφτεσαι να υλοποιήσεις μια σημαντική φιλοδοξία, μπορεί να πιστέψεις πως θα τα καταφέρεις μόνη σου. Όμως ακόμα κι αν κάποιος δεν παίζει φανερό ρόλο στο ταξίδι σου προς την επιτυχία, να είσαι σίγουρη πως σε επευφημεί από τα παρασκήνια. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς ποιος είναι αυτός που «πληροί τις προϋποθέσεις». 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η συνεργασία διπλασιάζει τις δυνατότητες ευχαρίστησης! Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στις πιο σημαντικές σχέσεις σου – ίσως σε μία συγκεκριμένα. Η σύνδεσή της με τον Δία, επηρεάζει τα μεγάλα, τολμηρά βήματα και τις περιπέτειες! Επομένως κάτι που σκεφτόσουν να κάνεις σόλο, χρειάζεται ακόμα έναν. Κάνε κάτι ξεχωριστό ή μαγικό να συμβεί… αγκαλιάζοντας τη δύναμη των δύο! 

ζώδια σήμερα 09/03 Σάββατο ζυγός

Σκέφτεσαι πριν μιλήσεις κι αυτό σε κάνει σπουδαία παρέα σήμερα. Συνδυάζεις απρόσκοπτα την εμπειρία της σοφίας με τη νεανική σου πληθωρικότητα που φέρνει μια μοναδική γοητεία στις αλληλεπιδράσεις σου. Καθώς η Σελήνη και ο Δίας συνδέονται, οι πιθανότητες να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους είναι μεγάλες. Εστίασε λοιπόν σ’ αυτό που σε πυροδοτεί και υποστήριξε το με πίστη!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η Σελήνη και ο Δίας σε ωθούν να διασκεδάσεις σήμερα. Αυτό το πλανητικό δίδυμο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να απογειώσει τη δημιουργικότητά σου και να τονώσει την αρμονία στις σχέσεις σου – ή σε μία συγκεκριμένα.. Θα ασχοληθείς με δραστηριότητες και πρόσωπα που σε αγαπούν και ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου – και αν είσαι ελεύθερη θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

ζώδια σήμερα τοξότης

Το θετικό κλίμα στον κόσμο σου θα μοιάζει με μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά! Η Σελήνη και ο Δίας δέχονται πως ένιωσες την έλλειψη ασφάλειας και σταθερότητας σ’ ένα τομέα της ζωής σου – πιθανώς στο σπίτι ή την οικογένεια. Όμως η αίσθηση της ασφάλειας επιστρέφει τώρα. Γι’ αυτό χαλάρωσε και ανακουφίσου από τις πρόσφατες πιέσεις ή ανησυχίες σου. Αυτό θα έχει θαυμάσιο αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής σου!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο αέρας βουίζει από ενθουσιασμό καθώς αυξάνεται η ανάγκη σου, να επικοινωνήσεις και να έρθεις σ’ επαφή με κόσμο. Γενικότερα θα έχεις πολλές συζητήσεις και τηλεφωνήματα – δικτυώνεσαι σαν επαγγελματίας. Οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σε συνοδεύσουν, είτε έχεις επαγγελματικές επαφές είτε θέλεις να διασκεδάσεις.

ζώδια σήμερα 09/03 Σάββατο υδροχόος

Ετοιμάσου για μεγάλα επιτεύγματα σήμερα – πιθανώς με λίγη προσπάθεια! Πρόσεξε μόνο τα οικονομικά σου, γιατί μια χρυσή ευκαιρία για να ενισχύσεις τον πλούτο σου, μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα. Μην χάσεις την ευκαιρία, γιατί την αξίζεις. Ακόμα κι αν αυτό που παρουσιάζεται δεν προσφέρει άμεση οικονομική βελτίωση σε μετρητά, να είσαι σίγουρη πως δεν θα αργήσουν. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η μέρα είναι γεμάτη ευκαιρίες – μόνο για σένα! Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ευλογεί με περισσότερη τύχη. Καθώς μάλιστα συνεργάζεται με τον Δία, τα εμπόδια στο δρόμο σου, μπορεί να εξαφανιστούν αμέσως. Απομακρύνσου από μια ζώνη άνεσης που σε έχει κουράσει. Τραβάς την προσοχή των άλλων τώρα, γι’ αυτό ψάξε για πληροφορίες ή υποστήριξη – αν δίσταζες να το κάνεις μέχρι πρόσφατα. Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365