Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Με λύση εκ των έσω θα πορευτεί ο Άρης Νησίου

Με λύση εκ των έσω θα πορευτεί ο Άρης Νησίου 

Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο, ότι για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο Άρης Νησίου θα πορευθεί με λύση εκ των έσω, όσον αφορά το θέμα προπονητή, αφού θα συνεχίσει με τεχνικό δίδυμο τον Γιάννη Γκέσιο και τον Τόλη Αποστόλου. 

Για τον Γιάννη Γκέσιο είναι γνωστό ότι ο προσανατολισμος του είναι να ασχοληθεί με την προπονητική,  όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, ενώ ο Τόλης Αποστόλου αποτελεί ήδη προπονητής ακαδημιών της ευρύτερης περιοχής. Οποτε αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η εμπιστοσύνη της ομάδος στο "νέο αιμα", αφού εκτός του ότι εμπιστεύθηκε φέτος σχεδόν για το σύνολο της ποδοσφαιρική χρονιάς σε τέσσερα 16χρονα που πρώτευσαν στο πρωτάθλημα της Κ-16 του Ν.Πελλας, έρχεται τώρα η επόμενη καινοτομία για τον Συλλογο!

Καλή επιτυχία λοιπόν!

1 σχόλιο:

  1. Θα.... γίνουν προπονητές..... Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο της περιοχής υποφέρει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365