Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Η σχέση αγάπης της Γιαννιτσιώτισσας Μαρίας Χατζηπαρασίδου με τα τρόπαια

Τη σχέση της με τα τρόπαια, μόνο σχέση αγάπης μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς

Η σχέση αγάπης της Μαρίας Χατζηπαρασίδου, όχι μόνο με τον Βασίλη Τολιόπουλο αλλά και με τα τρόπαια.


Αυτή τη φορά, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΝΙ για τρίτη συνεχόμενη φορά.


Η ομάδα επικράτησε με σκορ 26-22 στο Γυμναστήριο Μελισσίων. Κορυφαία παίκτρια για τις ασπρόμαυρες, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, ξεχώρισε πετυχαίνοντας 11 γκολ για την ομάδα της.


Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ από τα Γιαννιτσά, που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία εφτά χρόνια, είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, αλλά και η παίκτρια με τους περισσότερους τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ mateco.


Μετά την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών ισοφάρισε τα πέντε πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τον δικέφαλο του βορά.


Τη σχέση της με τα τρόπαια, μόνο σχέση αγάπης μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια δεν μπορεί μακριά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365