Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΓΕΛ Αριδαίας: Εξαιρετική παρουσίαση στην εκδήλωση ''Πανελλήνια Λαογραφία και Παράδοση'' στα Γιαννιτσά

Εξαιρετική παρουσία στα Γιαννιτσά

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση ''Πανελλήνια Λαογραφία και Παράδοση'' που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Με εξαιρετική παρουσία και ενθουσιασμό, οι μαθητές παρουσίασαν χορούς από την Μακεδονία και τον Πόντο, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις κινήσεις τους και το πάθος τους για την παράδοση.

Η συμμετοχή τους αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της αφοσίωσης των μαθητών του ΓΕΛ Αριδαίας στον πολιτισμό και την παράδοση, καθώς και της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365