Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κίνηση ήθους και αναγνώρισης από την Ελπίδα Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Κίνηση ήθους και αναγνώρισης από την Ελπίδα Έδεσσας 

Σε μια πολύ σημαντική και αξιόλογη κίνηση που δείχνει και το ήθος του συλλόγου προχώρησε η διοίκηση της Ελπίδας Έδεσσας, πριν από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης.

Ο σύλλογος της Έδεσσας απένειμε τιμητική πλακέτα στον γιατρό κ. Αλέξανδρο Καραϊσκάκη για την άμεση ιατρική παρέμβαση του στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ν. Πυρσός Πετριάς - Ελπίδα Έδεσσας.

Όλοι θυμόμαστε πριν λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αλέξανδρος Καραισκάκης ως γιατρός του παιχνιδιού, με άμεση ιατρική παρέμβαση βοήθησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ελπίδας, Παναγιώτη Αποστολίδη ο οποίος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή είχε χάσει τις αισθήσεις του, να επανέλθει και να αποφύγει τα χειρότερα. Έτσι σήμερα η διοικούντες της Ελπίδας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ευχαριστώντας με τον δικό τους τρόπο τον συγκεκριμένο επιστήμονα, που δήλωσε παρόν όταν χρειάστηκε και έδωσε χείρα βοηθείας στον αθλητή της ομάδας τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365