Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Στον Δήμο Αλμωπίας η συντονίστρια του πρωθυπουργικου γραφείου Βορείου Ελλαδος Έλενα Σώκου (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου

Εχθές Τετάρτη 20 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε στο Δήμο μας , την συντονίστρια του πρωθυπουργικου γραφείου Βορείου Ελλαδος κ. Έλενα Σώκου.


Ένας άνθρωπος με αντίληψη και διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά. 


Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου μας όπως το αγροτικό ζήτημα,  το τουριστικό,  το πολιτιστικό και άλλα.


Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΑΤ Αριδαίας , το ΚΥ Αριδαίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας  από όπου και πήρε μια εικόνα για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν. 


Κλείνοντας επισκεφτήκαμε την λουτρόπολη και αφού διαπίστωσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ,συμφωνήσαμε να αρχίσουμε άμεσα ως σύμμαχοι ,την σχεδίαση για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. 


Είμαι πεπεισμένος πως η κυρία Σώκου  αντιλήφθηκε τα προβλήματα του δήμου μας και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θα μας στηρίξει σε κάθε βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!


Παραβρέθηκαν από πλευράς δήμου ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δοβλέτης,  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Δερμεντζόγλου Παύλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ολλανδέζου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμου-Πολιτισμου-Παιδείας  Τσαρκνιάς Πέτρος,  ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Καραμαριάς Αντώνιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης Κωτσόπουλος Δημήτριος. 


Την κυρία Σωκου συνόδευαν οι , Θωμαίδης Νίκος , Σαραλιώτου Μαρία, Κορέντη Ελένη, Σαπακολη Ιωάννη, Ουραιλιδη Θεοδόσιο, Πεγιου Χρυσάνθη και Λαγούδη Δημήτριο.










1 σχόλιο:

  1. Φαντάζεις ανάμεσά τους δήμαρχε. Λες να σε καμαρώσουμε και υπουργό στην κυβέρνηση της Ν.Δ. Εξ άλλου το δρομάκι πού συνδέει τα στελέχοι του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα και τα υπουργεία της Ν.Δ είναι πάντα ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365