Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Συνάντηση εργασίας Ν. Παρούτογλου με τους διοικητές πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Πέλλας και Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Συνάντηση εργασίας είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, με τους διοικητές πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Πέλλας και Αλμωπίας,  κυρίους Ζώη Γιώτη και Τσιρόπουλο Γεώργιο αντίστοιχα. 


Εστιάσαμε σε θέματα πολιτικής προστασίας και στις ανάγκες των υπηρεσιών. 


Είναι ξεκάθαρο από πλευράς μας, πως σεβόμαστε το σημαντικό ρόλο της υπηρεσίας και θα βοηθήσουμε όπου χρειαστεί. 


Επίσης ,κατέστησα σαφές πως θα συζητάμε σε τακτική βάση για την διοχέτευση των χρημάτων που αφορούν την πολιτική προστασία σεβόμενος τον ρόλο αυτό!


Στόχος είναι να φτάσουμε σε άριστα επίπεδα συνεργασίας δήμου και υπηρεσιών,  με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365