Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Αριδαία: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη συμμετοχή των Σαρακατσαναίων στους αγώνες του έθνους (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου "Κώστας Γαρέφης"

Δείτε την ανάρτηση του Μορφωτικού Συλλόγου Γαρεφείου "Κώστας Γαρέφης":

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια, είχαμε την τιμή σαν Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» να συμμετέχουμε στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κουτσοκώστα «Οι Σαρακατσαναίοι στους αγώνες του έθνους».


Τόσο τον τον σύλλογο μας, όσο και το χωριό μας συνδέουν στενοί δεσμοί με τους Σαρακατσάνους, καθώς το χωριό μας οφείλει την ονομασία του στον Σαρακατσάνο Ήρωα Κώστα Γαρέφη.


Ο σύλλογος μας πλαισίωσε την παρουσίαση του βιβλίου παρουσιάζοντας Σαρακατσάνικους χορούς τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον Καπετάν Γαρέφη για τον αγώνα του.


Ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και τον συγγραφέα κ. Κουτσοκώστα.


Εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365