Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ε.Ο. Προμάχων - Σωσάνδρας: Ασυνείδητος γέμισε με καύσιμα τον δρόμο, παραλίγο σοβαρό ατύχημα - Στο σημείο Αστυνομία και Πυροσβεστική (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Γεμάτη καύσιμα είναι η Επαρχιακή Oδός Προμάχων - Σωσάνδρας, από το ύψος λίγο πριν την γέφυρα για τους Προμάχους, μέχρι και την έξοδο της Σωσάνδρας από την πλευρά της Αριδαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ασυνείδητος οδηγώντας όχημα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, προφανώς τρύπιο ντεπόζιτο, γέμισε με καύσιμα τον δρόμο με αποτέλεσμα να τον καθιστά επικίνδυνο για την διέλευση των οχημάτων. Μάλιστα παραλίγο να προκληθεί σοβαρό ατύχημα όταν ΙΧ γλίστρησε εξαιτίας των καυσίμων και από θαύμα δεν έπεσε πάνω σε άλλο όχημα.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με την συνδρομή εθελοντών κατοίκων των Προμάχων και της Σωσάνδρας ρίχνει πριονίδι στον δρόμο. Επίσης στην επιχείρηση συμμετέχει ενεργά και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας Δημήτρης Καραμήτσος, ενώ στο σημείο βρίσκεται και περιπολικό της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε πως για παρόμοιο περιστατικό έμεινε χθες κλειστός για 4 περίπου ώρες ο δρόμος Έδεσσα - Άψαλος.

Δείτε τις φωτό του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:









7 σχόλια:

  1. Να εντοπιστεί ο υπαίτιος και να τιμωρηθεί! Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από πράξεις ασυνείδητων συμπολιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τά σημάδια σε πάνε κατευθείαν στην μάντρα του ασυνείδητου οδηγού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι εσείς που κινδυνεψατε κάντε του μήνυση αφού ξέρετε ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εύχομαι να μην βρεθητε στην θέση αυτού που κυνδινεψε μαζί με το παιδί του

      Διαγραφή
    2. Σας εύχομαι να μην βρεθητε στην θέση αυτού που κυνδινεψε μαζί με το παιδί του

      Διαγραφή
  4. Να τον τιμωρήσουν!! Φαίνεται ποιός είναι..Αν όντως γινόταν ατύχημα και έχανε τη ζωή του κάποιος άνθρωπος;;; Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365