Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Μ. Παπαδοπούλου: Πολλές φορές δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε αμέτοχοι

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου:

Συνηθίζω να πηγαίνω σινεμά .. με ξεκουράζει .. ταξιδεύεις .. μαθαίνεις .. νιώθεις .. «παίρνεις»..

Έτσι και χθες μετά από μια δύσκολη βδομάδα επέλεξα να κάνω αυτό που αγαπώ και με ξεκουράζει.. να πάω σινεμά .. προκατειλημμένη με τον Αντονι Χόπκινς επέλεξα να δω το «Μια ζωή». 

Δικαιώθηκα !!

Φεύγοντας επιβεβαίωσα γιατί ασχολούμαι με τα κοινά .. το να βλέπεις μετά από χρόνια τα αποτελέσματα , το ότι βοήθησες στο να σωθούν καταστάσεις είναι γαλόνια ,βαριά γαλόνια και έρχεται το πλήρωμα και νιώθεις γεμάτος ..

Πολλές φορές δεν έχουμε δικαίωμα να μένουμε αμέτοχοι ………

Σας προτρέπω να την δείτε κ εσείς !


Η ταινία Μία Ζωή (One Life) μας συστήνει τον Νίκολας Γουίντον, έναν άνδρα που πλησιάζει τα 100 χρόνια και ο οποίος έχει ζήσει μια σχετικά κανονική ζωή, αν και κρατά ένα μεγάλο μυστικό. Στη δεκαετία του ’20, ο Γουίντον, ένας Βρετανός μεσίτης, αντιλήφθηκε τα σημάδια μιας φρικτής κατάστασης στην Τσεχοσλοβακία και αποφάσισε να δράσει λίγο πριν την έναρξη του Β Παγκόσμιου πολέμου ..

Ο ανθρωπιστής Βρετανός Νίκολας έσωσε 669 παιδιά..όταν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης από τα 15000 παιδιά σώθηκαν μόνο 200 .. 


Έτσι, γιατί ΗΘΕΛΕ, γιατι ΕΝΙΩΘΕ οτι στο έγκλημα ΔΕΝ μπορούσε ,ΔΕΝ είχε δικαίωμα να μείνει αμέτοχος ..

Καλό τριήμερο σε όλες και σε όλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365