Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Απίστευτη εξέλιξη στη Μυτιλήνη: Ελεύθερη η γυναίκα που έλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της, αγκαλιασμένοι άκουσαν την απόφαση

Αγκαλιασμένοι άκουσαν την απόφαση

Πριν από περίπου ένα χρόνο μια γυναίκα - στη διάρκεια καβγά με τον 57χρονο σύζυγό της - εξετράπη τελείως και να τον περιέλουσε με βενζίνη: O άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα που απείλησαν τη ζωή του, ωστόσο η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση του Μικτού Ορκωτού της Χίου.

Το δικαστήριο αποφάσισε την Τρίτη να μετατρέψει την ποινή της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη, ενώ αναγνωρίζοντας δυο ελαφρυντικά στην κατηγορούμενη, την καταδίκασε σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.


Σύμφωνα με το aeolostv, στο δικαστήριο ο 57χρονος με εμφανή τα σημάδια από το συμβάν και με κινητικά προβλήματα, υποστήριξε τη σύζυγό του ενώ και η ίδια στην απολογία της αναφέρθηκε στα προβλήματα με το αλκοόλ που είχε τα τελευταία χρόνια λόγω δυο δυο σοβαρών απωλειών που βίωσε η οικογένεια χάνοντας τα δυο από τα τρία παιδιά της.


Μάλιστα, ο γιος τους ήταν ο συνδετικός κρίκος που επανένωσε ξανά την οικογένεια ενώ μετά την ανακοίνωση της απόφασης και οι τρεις αγκαλιάστηκαν θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή.


Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παρέστη στη δίκη ως συνήγορος υπεράσπισης της γυναίκας και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόφαση που δίνει την ευκαιρία στην οικογένεια να κάνει αυτή τη νέα αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365