Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Εντυπωσίασε η Νίκη Καλής

Εντυπωσίασε η Νίκη Καλής 

Εντυπωσιακή η Νίκη Καλής με ηγέτη και σκόρερ τον Σαρίδη που έκανε χατ τρικ, πέρασε εύκολα από τους Προμάχους επικρατώντας με σκορ 6-1 του τοπικού ΑΣ και συνεχίζει να καταδιώκει την κορυφή της βαθμολογίας στην Α’ Κατηγορία.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενουμένων, που έδειξαν πολλές αρετές σαν ομάδα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τους αποδεκατισμένους γηπεδούχους που πάλαιψαν φιλότιμα αλλά στάθηκε αδύνατο να αποφύγουν την βαριά ήττα και συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι νικητές είχαν για σκόρερ τους Σαρίδη 14’, 41’, 67’, Γκότση 27’, Τσουλχάι 39’ και Φυντάνη 71’, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 58’ με πέναλτι του Καλογιάννη.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Σουλιώτη, Κοζαΐτη.

Συνθέσεις: (Γιώργος Μπογδάνης) 

Χατζής, Σατζάκης, Ίσκος, Νάνος, Παμπόρης Μ., Τανούρης Γ., Άτζος, (46’ Παμπόρης Γ.), Καλογιάννης, (73’ Τανούρης Χ.), Ορτζάνης,  (46’ Παμπόρης Α.), Λιάμπας, (46’ Τσίπι), Νέμτσης, (73’ Τζώτζης).

Νίκη: (Βασίλης Σαμαράς) 

Μίγγας, Σαμαράς, Σαρίδης, Μωυσίδης, Ουρούτσι, (70’ Χατζηνικολάου), Αναστασιάδης, (68’ Μπόνης), Τσουλχάι, Μαυρομάτης, Γκότσης, (60’ Φυντάνης), Κατηριάδης, Βράπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365