Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΦΩΤΟΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Απόλλων Κρυας Βρύσης - Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 0

Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορταζ
Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην Κρύα Βρύση, το μεγάλο ντέρμπι της Α1, με τους γηπεδούχους εμφανώς καλύτερους να κερδίζουν με σκορ 2-0 τον Άκριτα Σωσάνδρας.

Ο Πρίγκιπας του Κάμπου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί με κοντινό σουτ Μαγγίζη στο 14’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπέροχη στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Άκριτα, χωρίς την μεγάλη φάση, την οποία είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 42’, όταν το κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε αουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ακρίτας πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο, με την Κρύα Βρύση να ελέγχει τον ρυθμό της αναμετρήσεις και να προσπαθεί κυρίως από τα πλαγια να διασπάσει την άμυνα των πράσινων, κάτι που έγινε στο 81’ όταν ο Τζήμας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν και τρίτο τέρμα, αλλά σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καραγιαννίδη.

Διαιτητής ήταν ο Άργυρος με βοηθούς τον Αδραμάνη και τον Αλατζά.

Δείτε το βίντεο από την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι φίλαθλοι των τους δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, καθώς και το πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:























































































10 σχόλια:

  1. Ακριτάρα είσαι πρέζα χάσεις - κερδίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται,και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!🟢⚪️

      Διαγραφή
    2. Γιατι μιλατε για ηττα;μονο 2-0 χασατε..αφου καταβαθος ειστε υπερευχαριστημενοι

      Διαγραφή
    3. 10:28 παραπανω και να ηθελες,δεν μπορουσες να βαλεις!!!αν οχι και τα δυο γκολ,το πρωτο ειναι απο μουφα φαουλ!!!!

      Διαγραφή
    4. 16 βαθμούς κάτω είσαι ζαλάδα …ούτε με τηλεσκόπιο δεν βλέπεις τι γίνεται ..πρωτη φορά στην ζωή σου είσαι δεύτερος και έχασες τα λογικά σου…

      Διαγραφή
    5. 10:56 και το δευτερο γκολ μουφα ειναι…ειχε πεσει ο ηλιος και τα συνεφα επηρεαζαν..αρα 0-0..σχεδον πρωταθλητες ειστε συγχαρητηρια!!!!!
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. Βρε 8:07 παπαρα,πονας ακομα απο το πρωτο γυρο και επειδη νικησες 2-0 με το ζορι ευχαριστηθηκες!!στα α........ μου και για την θεση και για ολα,εμενα αυτο που με ευχαριστει ειναι οτι σας ποναω χρονια τωρα,πριν 2-3 χρονια που εισουν γατακι;;γιατι δεν πηρες εσυ την ομαδα να την φτασεις ψηλα;;μολις ηρθε ο χορηγος αμεσως αρχισατε να παραμιλατεεεε γατακιαααααα... σε κανα 2-3 χρονια παλι εξαφανισμενοι θα ειστε!!!

      Διαγραφή
  2. Ταο και λο …αθηναϊκά και εμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί κανείς δεν γουστάρει τη Κρύα Βρύση? φταίνε οι παλιές γενιές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365