Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Δ. Σταμενίτης: Επισκέφτηκε συνεταιρισμούς σπαραγγιών στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση

Σήμερα το πρωί στους συνεταιρισμούς σπαραγγιών στην περιοχή της Αλμωπίας.


Στον Μεγαπλάτανο, στην Πιπεριά και τους Τσάκους συναντήθηκα με παραγωγούς, μέλη συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, συζητήσαμε για τη φετινή καλλιεργητική περίοδο που βρίσκεται ήδη στο στάδιο της συγκομιδής.


Η περιοχή της Αλμωπίας τα τελευταία χρόνια έχει μπεί δυναμικά στην καλλιέργεια του σπαραγγιού, παράγοντας προϊόν υψηλής ποιότητας που κερδίζει τις διεθνείς αγορές. Παράλληλα, αποτελεί παράδειγμα συνεργατικότητας, καθώς όλο και περισσότεροι παραγωγοί επιλέγουν να αναπτυχθούν μέσα από συνεργατικά σχήματα.


Ως ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των παραγωγών, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στήριξης όταν αυτό απαιτείται αλλά και εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τη δημιουργία ενός ευνοϊκότερου πλαισίου που θα δώσει στις πραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας τη δυνατότητα να αναπτυχθούν.












3 σχόλια:

  1. Κάντε κάτι για τους τόνους νάυλον που πετιέται στον κάμπο και μολύνει τα ποτάμια και τα χωράφια.Βρειτε έναν τρόπο ανακύκλωσης προσελκύστε τον αγρότη να ανακυκλωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μας πει και για τα συμπηρινα ροδάκινα που είχαμε μειούμενη παραγωγή

      Διαγραφή
  2. Η ανακύκλωση υπάρχει αλλά είναι τόσο έξυπνη η όλη επιχείρηση αυτή που για να τους πας ότι ανακυκλωσιμο έχεις πρέπει να τους πληρώσεις. Ποιος είναι διατεθειμένος από τους αγρότες και όχι μόνο να πληρώσει για κάτι που μπορεί απλά να το πετάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365