Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/3 Κριός 

Η ζωή θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική βασιζόμενη στη φαντασία μέχρι τις 30 Απριλίου. Ο κυβερνήτης σου Άρης, θα σε ωθήσει να εστιάσεις προσεκτικά σε μηνύματα του υποσυνείδητου ή των ονείρων σου.

Αυτή την εμπνευσμένη περίοδο μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια του πλανήτη σε δημιουργικές δραστηριότητες. Απλά βεβαιώσου ότι υπάρχει στενή σύνδεση με την πραγματικότητα, αν χρειαστεί να επιστρέψεις στη Γη γρήγορα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η κοινωνική σου ζωή θα μοιάζει με ανεμοστρόβιλο μέχρι τις 30 Απριλίου, καθώς ο Άρης επηρεάζει τη σύνδεση και τη δικτύωση.

Έτσι, μια ισχυρότερη ώθηση για να βγεις έξω, να συναντηθείς ή να συναναστραφείς με κόσμο, θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα τις επόμενες εβδομάδες. Αν έχεις την τάση να κανονίζεις πιο συχνές συναντήσεις με φίλους μέχρι το τέλος Απριλίου… θα περάσεις μια ευχάριστη περίοδο! 

ζώδια σήμερα 22/03 Παρασκευή δίδυμοι

Ο αποφασιστικός Άρης εστιάζει έντονα στην εξέλιξη της καριέρας σου. Μέχρι τις 30 Απριλίου, η ικανότητά σου να πραγματοποιείς φιλόδοξα οράματα είναι τεράστια… και μπορεί να σημειωθεί πρόοδος με πολύ λιγότερη προσπάθεια από όση είχες συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο Άρης θέλει να προωθήσει τα σχέδιά σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αποφασίσεις πόσο μακριά θέλεις να φτάσεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μέχρι τις 30 Απριλίου, ο πανίσχυρος Άρης προσφέρει παθιασμένη ενέργεια σε περιπετειώδεις αναζητήσεις που διευρύνουν το μυαλό σου. Αυτός ο αποφασιστικός πλανήτης θα σε ωθήσει να ρισκάρεις περισσότερο από ό,τι έχεις συνηθίσει. Ωστόσο, θα σε βοηθήσει να άρεις τους περιορισμούς που σε κρατούν πίσω. Γι’ αυτό να είσαι πρόθυμη να απομακρυνθείς από το γνώριμο και οικείο και ν’ αγκαλιάσεις νέες εμπειρίες. Θα εκπλαγείς ανακαλύπτοντας πώς το κίνητρο, αντικαθιστά την απάθεια.

ζώδια σήμερα λέων

Μέχρι τις 30 Απριλίου, ο παθιασμένος Άρης θα βοηθήσει στην ενίσχυση των σχέσεων σου – πλατωνικών ή σεξουαλικών. Η επιθυμία για εμβάθυνση σε σεξουαλικά θέματα θα ενταθεί αυτή την περίοδο. Ο παθιασμένος Άρης όμως προσφέρει επίσης έντονη ενέργεια, σε όσα κατέχεις, οφείλεις ή μοιράζεσαι. Η βελτίωση της οικονομικής σου ασφάλειας είναι περισσότερο από εφικτή το επόμενο διάστημα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Ο δυναμικός Άρης επηρεάζει τις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σου συνδέσεις μέχρι τις 30 Απριλίου. Έτσι, φρέσκια ενέργεια διαποτίζει τις πιο σημαντικές σχέσεις σου που θα ωφεληθούν πολύ. Αν η λίμπιντο σου ήταν πεσμένη τελευταία, να είσαι σίγουρη πως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Μην ξεχνάς όμως.. πως η παθιασμένη ενέργεια, μπορεί να είναι και επιθετική ενέργεια. Γι’ αυτό πρόσεχε πώς θα τη διαχειριστείς.

ζώδια σήμερα 22/03 Παρασκευή ζυγός

Ο Άρης στοχεύει στις καθημερινές σου συνήθειες και την ευεξία σου. Λοιπόν, τι θέλεις να συμβεί σε έναν – ή σε όλους αυτούς τους τομείς; Μέχρι τις 30 Απριλίου, θα βελτιώσεις την υγεία σου και γενικότερα την ποιότητα της ζωής σου. Θα σε βοηθήσει επίσης να πάρεις την πρωτοβουλία για να κάνεις κάποιες αλλαγές στο εργασιακό μέτωπο – ή να ιδρώσεις περισσότερο στο γυμναστήριο. Ό,τι κι αν ισχύει…. η ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας σου είναι αποστολή του Άρη! 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινάει! Μέχρι τις 30 Απριλίου, ο παθιασμένος Άρης ενισχύει τη διασκέδαση στον κόσμο σου – συμπεριλαμβανομένης της οικειότητας. Δέχεσαι και απολαμβάνεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Όμως επειδή κάποιες φορές ο Άρης δεν ξέρει πότε να συγκρατήσει την υπερβολική του ενέργεια, οι άλλοι μπορεί να θεωρούν ακραίες τις ιδέες σου για διασκέδαση κι ανεμελιά.

ζώδια σήμερα τοξότης

Μέχρι τις 30 Απριλίου, δραστηριότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα αυξηθούν. Η συγκρουσιακή ενέργεια μπορεί να αναδείξει ένα οικιακό ή οικογενειακό ζήτημα τις επόμενες εβδομάδες, επίσης. Αν όμως έχεις βαρεθεί το περιβάλλον σου, ο Άρης θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το χώρο σου. Αν μέχρι τώρα σου έλειπε το κίνητρο για τις αλλαγές που επιθυμούσες.. τώρα δεν θα σου λείπει.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μέχρι τις 30 Απριλίου, τα λόγια σου θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Καθώς ο πανίσχυρος Άρης επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, μιλάς και στέλνεις μηνύματα, ίσως αρχίσεις να μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι, με αποτέλεσμα να ζητάς συχνότερα συγγνώμη. Το πάθος υποστηρίζει τα λόγια σου με όποιον τρόπο και αν τα μεταφέρεις, αλλά φρόντισε να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις.

ζώδια σήμερα 22/03 Παρασκευή υδροχόος

Ο Άρης επηρεάζει το εισόδημα και την υλική σου ασφάλεια. Έτσι, μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα παθιασμένη για την επιδίωξη της ενίσχυσης των οικονομικών σου. Ωστόσο, προσφέρονται οικονομικές ανταμοιβές αφού ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητά σου. Όχι μόνο έχεις έντονη ενέργεια για να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, αλλά επωφελείσαι και από την φαντασία σου!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ο πανίσχυρος, παθιασμένος Άρης θα είναι στο ζώδιό σου μέχρι της 30 Απριλίου, τονίζοντας το χάρισμα και τη γοητεία σου. Παράλληλα θα σε παρακινήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Φρόντισε μόνο να διαχειρίζεσαι σωστά την παθιασμένη ενέργεια τώρα και τις επόμενες εβδομάδες, γιατί μπορεί να είσαι πιο επιθετική από όσο νομίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365