Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτική δράση Orienteering στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Υλοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/3/2024 η εκπαιδευτική δράση Orienteering (προσανατολισμός) του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών για το Orienteering η οποία φιλοξενήθηκε από το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου. 


Περίπου 100 μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο Πέλλας, το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας συνοδευόμενοι/ες από εκπαιδευτικούς των σχολείων τους καθώς και μαθητές /μαθήτριες από το Γυμνάσιο Εξαπλατάνου έλαβαν μέρος στη δράση με μεγάλη χαρά κι ενδιαφέρον ακολουθώντας τους κανόνες αυτού του αθλήματος (για το νου και το σώμα) με τη βοήθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής. 


Ευχαριστούμε όσους και όσες συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα μέλη του orienteering κ. Δημήτρη Καραδημητρίου και κ. Μαργαρίτα Καμενίδου. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το Σάββατο από τις 9:30 έως τις 2 μ.μ. στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου.          

 




2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη δράση σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλουμε δραστηριότητες ,θέλουμε νέες ιδέες ,θέλουμε ανοιχτά μυαλά.Υπάρχει ορίζοντας.
    Υγ.Γονείς μην αφήνεται τα παιδιά σας ανεξέλεγκτα .Εμείς οι γονείς έχουμε αποκλειστικά όλη την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365