Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Παρούσα η Μαρία Παπαδοπούλου στο Σκυδραϊκό καρναβάλι (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Συμμετέχω στο Καρναβάλι της Σκύδρας από τότε που δημιουργήθηκε αδιαλείπτως , ίσως να είμαι το πιο πιστό παλιό μέλος του Σκυδραικού Καρναβαλιού ! Συμμετείχα σε γκρουπ και επι πολλά έτη ημουν η παρουσιάστρια του .. αυτό το σημερινό πρώτη φορά το έζησα!!! 

Δεν μας έφτανε η βροχή, άνοιξαν οι ουρανοί , έπεσε και χαλάζι !!!!!! Πραγματικά είχαμε μάτι !! Δείτε το λίγο όμως το κακό το μάτι γιατί την πληρώνουμε κ εμείς τη νύφη που δε φταίμε σε τπτ !!!

Σκυδραικό Καρναβάλι λοιπόν ένας θεσμός που μετράει πάνω απο δυο δεκαετίες ! Κέφι, χορός , τραγούδια , γέλια , πολλά πολλά χαμόγελα και διάθεση το χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια !


Συγχαρητήρια στους λιγοστούς υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας ! Στη δημοτική αρχή! Σε όλους τους εθελοντές!! 

Συγχαρητήρια σε όλους τους καρναβαλιστές! Ήσασταν όλες και όλοι υπέροχοι παρόλο που δεν καταφέραμε λόγω καιρικών συνθηκών να σας απολαύσουμε όπως επιθυμούσαμε !!

Συγχαρητήρια στους dj , στην παρουσιάστρια Σόνια Τουμανίδου Sonia Toumanidou για το μπρίο και το νάζι της και φυσικά τον Φαντίδη το Λαζαρο Λαζαρος Φαντίδης και Kostas Patrikas που ανταποκρίθηκαν άψογα στην απρόβλεπτη καιρική παρεμβολή !!

Για το τέλος άφησα την αντιδήμαρχο πολιτισμού Βέργου Ιωαννα Ioanna Vergouκαι τον Πρόεδρο Σκύδρας Τερζίδη Κωσταντίνο Κωνσταντινος Τερζιδης που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης αυτής! Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την υπομονή σας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με υγεία !! 

PS: Και μην ξεχνάτε αύριο στις 11.00 το πρωί σας περιμένουμε όλους απέναντι από το Δημαρχείο να γιορτάσουμε τα Κούλουμα! 

Να πούμε επίσης ότι και σε κάθε χωριό του Δήμου μας θα τα γιορτάσουμε επίσης !!

Με κέφι και τρέλα στην Σκύδρα μας ξαναέλα!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365