Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Dyslexia Center Έδεσσας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με ομιλητή τον εφευρέτη - καθηγητή Γεώργιο Παυλίδη (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα διαλέξεων της Ιερας Μητρόπολης, η διάλεξη με ομιλητή τον εφευρέτη - καθηγητή Γεώργιο Παυλίδη.

Το Dyslexia Center της Έδεσσας διοργάνωσε άψογα την εκδήλωση η οποία τελέσθηκε υπό την αιγίδα της Ιερας Μητρόπολης, σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Εδεσσαϊκού και του Ηρακλή Έδεσσας, καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους Αγίας Φωτεινής και Άγρας Μίγκας Καρυδιάς.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν εκτενώς για την Δυσλεξία, ΔΕΠΥ και τις Μαθησιακές Δυσκολίες.

Η Ειρήνη Δούμου, συνδιευθυντρια και εργοθεραπευτρεια του Dyslexia Center στην Εδεσσα για άλλη μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις πολυεπίπεδα!

Δείτε φωτο:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365