Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Play Off πικρή ήττα και αποκλεισμός του ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Αποτελέσματα

Στο πλαίσιο της α’ φάσης των play off της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ και συγκεκριμένα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

3η αγωνιστική 

13.03.2024

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλμωπίας 84-58

ΜΠΑΣ Εργόναθλος – ΑΟΚ Βέροιας 65-60

Εδεσσαϊκός ΣΚ – ΑΓΕ Πιερίας 66-55


Προημιτελική Φάση

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας – Εδεσσαϊκός ΣΚ

ΜΠΑΣ Εργόναθλος – ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών


Ημιτελική φάση 

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας – ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών ή ΜΠΑΣ Εργόναθλος

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας ή Εδεσσαϊκός ΣΚ


Δεν τα κατάφερε στην Νάουσα ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας γκρίνια για την διαιτησία

Καλύτερος ο Ζαφειράκης Νάουσας επικράτησε με 84-58 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο ΔΑΚ Νάουσας και πήρε την πρόκριση με 2-1 νίκες, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδο το οι ήταν ανώτεροι και πήραν δίκαια την πρόκριση και τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλά μόνο στο δεύτερο μέρος, όταν το παιχνίδι είχε κριθεί, ενώ εξέφρασαν και αρκετά παράπονα για την διαιτησία, με χαρακτηριστική φάση τον τραυματισμό του Πέτρου Στρέπκου, που στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε αιμόφυρτος στο παρκέ μετά από χτύπημα αντιπάλου, με αποτέλεσμα την διακομιδή του στο νοσοκομείο της Νάουσας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του στη μύτη ευτυχώς  να μην είναι σοβαρός, ενώ οι μισοί παίκτες του ΠΑΟΚ αποχώρησαν από την αναμέτρηση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των διαιτητών να μην σφυρίξουν κάποια παράβαση στην επίμαχη φάση.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μητώνας, Μπόιτσης.

Δεκάλεπτα: 22-7, 42-25, 58-41, 84-58.


Συνθέσεις:

Ζαφειράκης: (Νίκος Τούφας)

Ψαράς 17(3), Δάιος 11(3), Τσακίρης 19(2), Μουρατίδης 6(2), Ζιάνης 11(3), Τσίλης Θ. 6, Κολτσάκης, Μίσκος 2, Κελεσμήτος 8(1), Κουρτζίδης 1, Ράπτης 3(1).


ΠΑΟΚ: (Γιώργος Χασάπης)

Πετρούδης Γ. 9(1), Λιούγκας 15(2), Τζίλας, Μπεγλόπουλος 2, Νταούτι 2, Πετρούδης Δ. 4, Γάτσος 4, Λαμπρίδης 12(2), Αβραάμ, Στρέπκος 10.


2 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει ΠΑΟΚαρα, συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γράψετε ότι υπήρξε αντιαθλητικός τραυματισμός παίκτη του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και η διαιτησία δεν έδωσε ούτε απλό φάουλ. Το ματς διεκόπη και ο παίκτης πήγε νοσοκομείο. Καποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αποχώρησαν την ίδια στιγμή από το γήπεδο. Πικρο είναι να συμμετέχεις στο τσιρκο της ΕΚΑΣΚΕΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365