Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Εθνικός Γιαννιτσών 1 - 3

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Σωσάνδρας, όπου ο Εθνικός Γιαννιτσών ήταν πιο εύστοχος και κατάφερε να επικρατήσει του τοπικού Ακρίτα με σκορ 1-3, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με γκολ του Παπαδόπουλου στο 6'. Άμεσα απάντησαν οι φιλοξενούμενοι και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Τζιότζιου στο 13', ενώ πριν το ημίχρονο έκαναν την ανατροπή με ωραίο σουτ του Μιχαηλίδη, ο οποίος έγραψε το 1-2.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά δεν έκαναν καλές τελικές προσπάθειες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν κυνικοί και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεφανίδη στο 74' καθάρισαν την αναμέτρηση.

Διαιτητής ήταν ο Ζιόγλης και βοηθοί του ο Κεσίσογλου και η Τυριακίδου.

ΥΓ: Στο τέλος της αναμέτρησης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την διοίκηση του Ακρίτα στον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος της Α1, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:





























































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365