Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Θρήνος για τον 17χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του

Θρήνος στη Σκιάθο για τον 17χρονο Γιάννη που έσβησε σε τροχαίο δυστύχημα, την Μεγάλη Τρίτη η κηδεία του όπου θα οι συγγενείς θα τον αποχαιρετίσουν ντυμένο γαμπρό.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Σκιάθος στο άκουσμα της είδησης ότι ο 17χρονος Γιάννης, ένα αγαπητό παιδί του νησιού έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε σφοδρό τροχαίο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης .


Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης

Συγγενείς, γονείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν την Μεγάλη Τρίτη σύμφωνα με το skiathoslife.gr. Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο που ανήρτησε η αδελφή του στο Facebook για να αποχαιρετίσει τον άτυχο 17χρονο.


«Πάνε τρεις ημέρες που δεν ήρθες σπίτι. Γιαννάκο μου πονάει η ψυχή μας, η μαμά σε περιμένει, δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Για εμάς θα είσαι ανοιχτή πληγή πάντα. Έχω στεγνώσει από δάκρυα, το ξέρω ότι εσύ μου δίνεις δύναμη. Καρδιά μου ΣΕ ΑΓΑΠΏ» έγραψε η αδερφή του 17χρονου στην ανάρτησή της την Κυριακή.


Πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων. Ο άτυχος 17χρονος μεταφέρθηκε περίπου στις 23:50 το βράδυ εκείνης της ημέρας από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365