Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Συγχαίρει Νίκη Καλής και ΝΠΣ Σκύδρας η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του !

Ο ΝΠΣ Σκύδρας με μόλις δύο χρόνια ιστορία κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κερδίσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας !!

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ.,στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο , παρά τις απαράδεκτες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου ! 

Όλοι εμείς που είμασταν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια δίνουμε υπόσχεση να είμαστε παρόντες και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν κοντά στους ανθρώπους της ομάδας που έδωσε χρώμα και χαρά στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Σκύδρας! Ας μην ξεχνάμε ότι ήμουν το γούρι τους !!!

Μαζί μας ως άξια πρωταθλήτρια η Νίκη Καλής εκπροσωπώντας τον Δήμο μας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία ! Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την πρωτιά !!  

Μας κάνετε υπερήφανους και ανεβάζετε το Δήμο Σκύδρας ψηλά ΝΠΣ Σκύδρας, Νίκη Καλής και Σεβαστεινά 2018 που είναι ήδη στην Α1 κατηγορία! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά !!! 

Εμείς ως  «Αλλαγή Σκυτάλης» δεσμευόμαστε από την θέση μας να αγωνιστούμε για την αποκατάσταση και συντήρηση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Σκύδρας , που σήμερα θυμίζει χωράφι , παρόλο που πριν λίγα χρόνια δόθηκαν χιλιάδες ευρώ γι αυτήν!!!! Πέραν  του ταρτάν ο αγωνιστικός χώρος και ο ηλεκτροφωτισμος του γηπέδου είναι σε άθλια κατάσταση….

4 σχόλια:

  1. Συγχαιρει την Νικη Καλης !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τουλάχιστον συνεχάρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θυμηθήκατε την ομάδα των σεβαστιανων που είναι στην Α1 ε; Μωρέ μπράβοοοοο
    Δυο ανόδους που είχε η συγκεκριμένη ομάδα κ δυο συνεχόμενες επιτυχείς πορείες στο κύπελλο της επς Πέλλας δεν λέει τπτ…..ΜΑΛΙΣΤΑ ….
    Η παροιμία ξέρετε τι λέει;
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΟΥ….
    Καληνύχτα σας …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πάλι στην Νίκη Καλής συγκινηθήκαμε με τα λόγια της και την ευχαριστούμε για την παρουσία της στο γήπεδο ως γούρι του ΝΠΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365