Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κυπελλούχος ο Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυπελλούχος ο Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης 

Ο Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού της ΕΠΣ Πέλλας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, επικρατώντας με σκορ 4-0 του Άρη Νησίου, φθάνοντας στο ντάμπλ μετά και την κατάκτηση του τίτλου στην Α1.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες του γηπέδου, ήταν καλό είχε θέαμα και πολλές φάσεις, ο Απόλλων ήταν καλύτερος και επέδειξε πιό έτοιμος και γυμνασμένος, λόγω και των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα, ενώ ο Άρης στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε, από ένα σημείο και μετά πήρε τον έλεγχο, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα, αλλά στην επανάληψη η κούραση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Φάσεις και γκολ:

13’ σέντρα του Καράμπελα από αριστερά και ο Πλατσιώτας με ωραίο μονοκόμματο πλασέ έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα.


21’ εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου ο Πούπης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Γκέσιο, αλλά από πολύ πλάγια σούταρε άουτ.


25’ επέλαση του Καράμπελα από δεξιά, επιασε το δυνατό σουτ, δύσκολη απόκρουση με τα πόδια ο Αποστόλου.


40’ ωραία ενέργεια και πάσα του Κιόρτση Π., ο Γκέσιος από καλή θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.


47’ επέλαση του Πρασσά πλάσαρε τον Αποστόλου, η μπάλα δεν πήγαινε μέσα, ο Γεωργίου δεν κατάφερε να διώξει και ο επερχόμενος Τζήμας έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία γράφοντας το 2-0 για τον Απόλλωνα.


57’ ωραία σέντρα του Γκίνη, ο Κιόρτσης Π. βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά σούταρε απελπιστικά  άουτ.


74’ ο Καράμπελας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλα κόπηκε την τελευταια στιγμή σε κόρνερ.


75’ κόρνερ του Ταουσιάνη, ο Γιαλαμούδης με κεφαλιά έγραψε το 3-0 για τον Απόλλωνα.


79’ Γαβριηλίδης σέντρα και ο Ξανθόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 4-0.


83’ σέντρα του Πρασσά, ο Γιόνδης έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, αλλα απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Άρη.


87’ δυνατό σουτ του Κιόρτση Α. μόλις άουτ.


Διαιτητές κ.κ Λαμπρίδης, Ατζαμιδάκης, Ζγούρος.

4ος κ. Βαμβακάς.


Συνθέσεις:

Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης) 

Δομουκτσίδης, Γαβριηλίδης, Πλατσιώτας, (68’ Παπαδόπουλος Γ.), Γιαλαμούδης, (76’ Τσιρακίδης), Κουκούδας, Χατζηαλεξιάδης, (62’ Ξανθόπουλος), Καράμπελας, Τσερρίκου, (76’ Μαγγίζης), Πρασσάς, Ταουσιάνης, Τζήμας, (76’ Γιόνδης).


Άρης: (Γιάννης Γκέσιος-Τόλης Αποστόλου)

Αποστόλου, Σαββίδης, Μπέσιος, (77’ Λάσκος), Πούπης, Μαυρόπουλος, Κιόρτσης Α., Γεωργίου(Γκόγκος 62'), Δούμος, (62’ Τσίκος), Γκέσιος, (81’ Καραουλάνης), Γκίνης, Κιόρτσης Π., (77’ Κόκλης).




10 σχόλια:

  1. Εγω σας τα ελεγα ολη την χρονια..πρωταθλημα κυπελλο και ανοδο..
    Εσεις λεγατε τα δικα σας..τα 2/3 τα πηραμε..ηδη εξαφανιστηκατε φαντασου τι εχει να γινει μετα την ανοδο ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΟΥ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δουμε τι θα λες του χρονου τετοιο καιρο!!μην εξαφανιστεις ενταξει;;

      Διαγραφή
    2. φίλε μου δεν κατάγομαι απο την Κρύα Βρύση αλλά επί του παρόντος οι άνθρωποι της δικαιούνται να πανηγυρίζουν και να δρέπουν τις μέχρι αυτή τη στιγμή επιτυχίες της ομάδας του ελπίζοντας στην ολοκλήρωση τους με την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Επίσης δεν χρειάζεται να μεμψιμοιρούμε ούτε να μεμφόμαστε τίς επιτυχίες των άλλων πόσο μάλλον έχουν αποδείξει εκεί που πρέπει την αγωνιστική τους ανωτερότητα και κάτι ακόμη καθε χρόνος που έρχεται έχει τις χαρές του τις λύπες του τις επιτυχίες του τίς αποτυχίες του αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εσαεί ισχύει δε σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού μας ιστού. Ευχαριστώ και καλή σας μέρα.

      Διαγραφή
    3. 10:58 δεν ειπα κατι αντιθετο εγω ισα ισα ευχομαι καλη επιτυχια,απλος θελω να δω τι θα λεει ο φιλος μου του χρονου τετοιο καιρο!!ενταξει;;

      Διαγραφή
    4. Να σου πω τι θα λες του χρονου τετοια εποχη…
      Αντε να σας δω και του χρονου θα αντεξετε κ αλλο;;
      Καθε χρονι αυτο θα παρακαλας

      Διαγραφή
    5. 3:41 για πες μου τι θα λεω του χρονου;αφου ξες και ποιος ειμαι!!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον απολλωνα...δικαιοτατη νίκη,η διάφορα ηταν χαωδης...καλή επιτυχια στην κρύα βρύση και ελπιζω να ανέβει...σε 2 3 χρονια χωρίς κανένα κρυοβρυσιωτη.με μπατζετ 70χιλιαρικα και με εναν προεδρο που βάζει λεφτά(ολοι ξέρουμε τι και πως)θα ξαναδιαλυσει και θα συνεχίζουμε στην ιδία ππραγματικότητα...δεν αλλάζει τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς χαμηλό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είναι όταν περνάνε τα χρόνια , να σταματάνε το ποδόσφαιρο μερικοί , για να μην χαλάνε την εικόνα που είχαν φτιάξει μέχρι τώρα . Αποστολου , καλύτερα έναν βράχο να άφηνες στην εστία , ίσως έβγαζε και κάτι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό θα είχε την αξία του αν το έγραφες πριν τη διεξαγωγή του και όχι τώρα εκ του αποτελέσματος πολλώ δε μάλλον που αυτό είχε αρνητικό πρόσημο για την ομάδα σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365