Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Πότε κλείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί για το Πάσχα 2024

Ποιες μέρες θα είναι κλειστοί

Τι ισχύει για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών το Πάσχα 2024. Ποιες μέρες θα είναι κλειστοί.

Φέτος το Πάσχα 2024 «πέφτει» στις 5 Μαϊου και έχοντας ήδη φτάσει στα μέσα Απριλίου οι γονείς μικρών παιδιών αρχίζουν να προγραμματίζονται για τις πασχαλινές διακοπές.


Τα σχολεία κλείνουν κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές υποχρεώσεις μετά την Κυριακή του Θωμά που φέτος πέφτει στις 12 Μαΐου. Επομένως, οι μαθητές θα πάνε σχολείο πριν το Πάσχα την Παρασκευή 26 Απριλίου και θα επιστρέψουν στα θρανία τη Δευτέρα 13 Μαΐου.


Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί για το Πάσχα 2024

Σε αντίθεση με τα σχολεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί διαφοροποιούνται για το πρόγραμμά τους το Πάσχα 2024. Παραδοσιακά οι σταθμοί διακόπτουν την εργασία τους από την Μεγάλη Πέμπτη ήτοι 2 Μαΐου έως την Κυριακή του Θωμά οπότε οι λιλιπούτειοι μαθητές θα επιστρέψουν στους σταθμούς την Δευτέρα 13 Μαΐου. 


Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα αφορά τόσο τους δημοτικούς όσο και τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365