Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/4 Κριός 

Μια σύγκρουση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δίνεις υπερβολική προσοχή στα σχόλια και τις κριτικές του στενού σου κύκλου, ειδικά στα οικονομικά, τις φιλοδοξίες και τα ερωτικά σου.
Ωστόσο, ήρθε η ώρα να θέσεις τα όριά σου. Θύμισε στους φίλους σου πως οι απόψεις τους είναι σημαντικές, όμως εσύ είσαι καπετάνιος του πλοίου σου.
Μια αναμέτρηση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μερικούς ανταγωνισμούς. Όμως αυτή η κοσμική σύγκρουση σου υπενθυμίζει, πως ο συμβιβασμός μπορεί να είναι το μαγικό συστατικό που λείπει από τη συνταγή της αρμονίας!
Γι’ αυτό πριν ελευθερώσεις τον δράκο της διχόνοιας, κάνε ένα βήμα πίσω και περίμενε. Μερικές φορές, η αναβολή μιας μεγάλης συζήτησης μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.. είναι η πιο σοφή κίνηση.

ζώδια σήμερα 23/04 Τρίτη δίδυμοι

Χαίρεσαι με τη δουλειά που κάνεις; Η Σελήνη και ο Πλούτωνας σε ωθούν να αναλογιστείς αν το πάθος σου έχει οικονομική ανταπόδοση. Το να πετάξεις μια παραίτηση στο γραφείο του προϊσταμένου σου, δεν είναι η σωστή κίνηση. Αποδέξου την κοσμική βοήθεια για να βρεις νόημα στην καθημερινότητά σου. Μην ξεχνάς, πως κάθε μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει μ’ ένα μόνο βήμα!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένη σε μια δίνη ανάμεικτων μηνυμάτων και δεν μπορείς να αποφύγεις μερικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να είσαι προσεκτική και να συμπεριφέρεσαι, όπως θέλεις να σου συμπεριφέρονται. Κράτα τα πόδια σου γερά στη γη ακόμα κι αν μπορείς να δεις σωστά μέσα από μια μπερδεμένη και άστοχη επικοινωνία. Μην αφήνεις τις υποθέσεις και τα συμπεράσματα να τρέχουν, γιατί μάλλον έχουν τις ρίζες τους στην ουτοπία.

ζώδια σήμερα λέων

Είναι υπέροχο που σκορπίζεις την ευτυχία γύρω σου σαν κομφετί! Το να είσαι η χαρά όλων είναι καταπληκτικό, όμως να θυμάσαι πως η ευημερία σου είναι σημαντικότερη. Γι’ αυτό θέσε όρια σε οποιονδήποτε σε πλησιάζει για συμβουλές ή υποστήριξη. Θα βοηθήσεις περισσότερο δίνοντάς τους τη δύναμη να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, από το να την αναλάβεις εσύ.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου για οτιδήποτε σήμερα, αγκάλιασέ τον. Χρειάζεται να ηρεμήσεις και να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια πόσο άγχος δημιουργείς μόνη σου στον εαυτό σου – δείχνοντας ταυτόχρονα την πόρτα στο εσωτερικό σου κριτή. Η σωματική άσκηση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ασχολήσου λοιπόν με όποια σωματική δραστηριότητα σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει.

ζώδια σήμερα 23/04 Τρίτη ζυγός

Ένα τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα θα φέρει αστάθεια στον κόσμο σου. Υπάρχει όμως κάτι θετικό σ’ αυτό! Σε βοηθάει να σκεφτείς πού μπορούν οι σπίθες της έμπνευσης και του αυθορμητισμού να μεταμορφώσουν ό,τι έχει γίνει βαρετό, θλιβερό ή μονότονο. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις τις δυνατότητες που αντηχούν μέσα σου. Η αποδοχή του κοινότυπου, είναι προαιρετική. Αποχαιρέτισέ το!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, από τη μία θα λαχταράς την ελευθερία σου και από την άλλη θα επιθυμείς να κάνεις σχέση. Μην ξεχνάς πως αυτό είναι το δικό σου μονοπάτι. Επαναπροσανατολίσου και αντιστάσου στην επιθυμία να μπερδευτείς σ’ έναν ιστό αλληλεξάρτησης.

ζώδια σήμερα τοξότης

Προσοχή στις κρυφές ατζέντες των άλλων. Μια σύγκρουση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα θα σου αποκαλύψει πως όσοι χαμογελούν και προσφέρουν το χέρι τους δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Η διαφάνεια είναι η δύναμή σου και το μόνο που έχει σημασία είναι πως οι άλλοι γνωρίζουν τι θέλεις, χρειάζεσαι και μπορείς να προσφέρεις. Άσε τους άλλους να ξέρουν πού βρίσκονται μαζί σου… και ό,τι είναι θολό ή παραπλανητικό…. θα καθίσει σαν λάσπη στο νερό.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν κάποιος άνθρωπος έχει 100 λόγους να είναι περήφανος για τα επιτεύγματά του, αυτός είσαι εσύ. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας όμως σήμερα, θα σε ωθήσουν να μετρήσεις την αξία σου έναντι των άλλων. Επικεντρώσου στις νίκες σου, όσο μικρές κι αν είναι και αντιστάσου στην παρόρμηση να παίξεις το παιχνίδι της σύγκρισης. Έχεις μια δοκιμασμένη και αληθινή φόρμουλα επιτυχίας. Αυτό που αισθάνεσαι ότι θα λειτουργήσει για σένα.. θα λειτουργήσει πραγματικά!

ζώδια σήμερα 23/04 Τρίτη υδροχόος

Μια σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε προτρέπει να κινηθείς προσεκτικά προς τις φιλοδοξίες σου. Αν το μονοπάτι που ακολουθείς δεν σου δίνει χαρά, άλλαξε πορεία. Σε τελική ανάλυση, το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό! Κι αν το τρέχον ταξίδι σου χρειάζεται αλλαγές, η Σελήνη και ο Πλούτωνας έχουν μερικές καλές ιδέες στο μανίκι τους.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αυτή είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης, για να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου με αγάπη και να κάνεις ένα θαρραλέο άλμα στο άγνωστο. Ωστόσο πριν αναλάβεις δράση, κάνε μια παύση να αναρωτηθείς μήπως πρόσθετες άσκοπα λάδι μέχρι τώρα στους φόβους σου. Αύξησε την αγάπη για τον εαυτό σου και δες τους φόβους σου να χάνονται – και το θάρρος σου να απογειώνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365