Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 7η Ανθοέκθεση Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η 7η Ανθοέκθεση Σκύδρας ολοκλήρωσε την επιτυχημένη διαδρομή της που ξεκίνησε την Τετάρτη 24 κι έφτασε στις 28 Απριλίου 2024.

Η πλατεία Δημοκρατίας, η οποία φιλοξένησε την 7η Ανθοέκθεση, μεταμορφώθηκε σε μια μικρογραφία της πολύχρωμης, ευωδιαστής φύσης.

Πλήθος δημοτών κι επισκεπτών περιηγήθηκε κι επέλεξε λουλούδια και φυτά της αρεσκείας του. Παράλληλα παρακολούθησε και συμμετείχε στο πολύπλευρο εορταστικό πρόγραμμα που διοργάνωσαν με αγάπη και μεράκι οι άξιοι συντελεστές του και συμπεριελάμβανε εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, γευστικές, μουσικές,  διαδραστικές εκδηλώσεις και δρώμενα, όπως επίσης και τη βράβευση των κυριών που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην προετοιμασία και στην παρασκευή του καθημερινού συσσιτίου σε απόρους συνανθρώπους μας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου Σκύδρας. Για το θεάρεστο αυτό κι όχι μόνον έργο η Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους Σεβαστούς μας Πατέρες Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Κορέστη, Ευστράτιο Ιμβριώτη, Αθανάσιο Ρούντο και τις εθελόντριες κυρίες. 

Την τελευταία ημέρα, με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου  αναφέρθηκε στη σημασία της 7ης Ανθοέκθεσης με τον πολύμορφο χαρακτήρα, υπογράμμισε ότι για πέντε ημέρες ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές και εξέφρασε και πάλι τις βαθιές ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα και ειδικά την Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής  Κοινότητας Σκύδρας Κωνσταντίνο Τερζίδη, τους Αντιδημάρχους και Συμβούλους, την εθελόντρια Σόνια Τουμανίδου, τη Σοφία Σαμαρτζίδου όλους τους συνεργάτες και τα στελέχη του Δήμου. Βεβαίως τους εκθέτες, τους χορηγούς, όπως τη μεγάλη χορηγία της ημέρας που ήταν το ψήσιμο και η προσφορά ψαριών από την επιχείρηση του Αναστάσιου Λέρου και της Μαριάννας Ιωάννου. Συνεχίζοντας η Δήμαρχος ευχαρίστησε το Κέντρο Υγείας Σκύδρας που είναι πάντα κοντά μας και στην πρώτη γραμμή, τους Συλλόγους μας, τις υπεύθυνες των κατηχητικών συνάξεων, την εκπαιδευτική κοινότητα, τα σχολεία μας, όπως το Δημοτικό Σχολείο Λιποχωρίου που ήταν παρόν την Κυριακή, όλα τα ΚΔΑΠ που συμμετείχαν, τη Στέγη Καλών Τεχνών Σκύδρας,  τους καλλιτέχνες που μας χαρίζουν  μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά,  όλους όσοι είναι δίπλα μας, συμμετέχουν και συμβάλλουν στην επιτυχία των εκδηλώσεων του Δήμου μας.

Η Δήμαρχος τόνισε ότι πραγματικά αυτή τη Σκύδρα θέλουμε κι αγωνιζόμαστε, τη Σκύδρα που κρατάει στον τόπο μας τους δημότες του, που ζούμε μαζί, που είμαστε καθημερινά ο ένας δίπλα στον άλλο. Θέλουμε τη Σκύδρα που αποτελεί προορισμό για όλους.  Κλείνοντας ευχήθηκε  Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, να ΄μαστε καλά και του χρόνου  πάλι όλοι μαζί με πίστη και υγεία.     













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365