Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Επιτυχημένη η γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας σε κοσμικό κέντρο των Γιαννιτσών, παρουσία πλήθους κόσμου, παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών, πολιτικών προσώπων, αλλά και απλών ανθρώπων που αγαπούν και προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας υπό την αιγίδα του προέδρου της κ. Στέργιου Αντωνίου, υποδέχθηκε και φιλοξένησε άψογα σαν καλός οικοδεσπότης τους καλεσμένους της, ενώ δεν παρέλειψε να βραβεύσει ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Ζήσης Βρύζας, ο Κύρρος Βασσάρας παλιός διεθνής διαιτητής και αρχιδιαιτητής στην Ρουμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ ακόμη βραβεύθηκαν οι Σάββας Παπαδόπουλος οραματιστής του ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομών και ιδρυτής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, Γιάννης Αβραμίδης επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και παράγοντας του Μ. Αλέξανδρου Όρμας, Ευάγγελος Μάινος πρόεδρος του Άρη Νησίου, ο άνθρωπος που έβγαλε από την αφάνεια ένα μικρό χωριό και τώρα πρωταγωνιστεί στην Α1, ενώ έχει συμμετοχή σε τέσσερις τελικούς κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, Κωνσταντίνος Πασαλίδης ποδοσφαιριστής της Μικτής Πέλλας και φοιτητής ιατρικής πλέον, Βασίλης Φωτιάς διεθνής διαιτητής της Super league, που ξεκίνησε την καριέρα του στα γήπεδα της Πέλλας, Σάκης Μαβίδης επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, παράγων και τώρα προπονητής στον Απόλλωνα Ραχώνας, Φώτης Μαντζούκης παλιός ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του ΠΑΣ Γιάννενα και τώρα προπονητής στην ομάδα της γεννέτειρας του τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Θεόδωρος Ανδρεάδης (Τέο) επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και παράγων του ΠΑΟΚ Δυτικού, Πέτρος Κάνος παράγοντας και νυν πρόεδρος του Μ. Αλέξανδρου Πέλλας, Ευάγγελος Τρυψιάνης εν ενεργεία διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας, απόφοιτος Φιλολογίας και αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού και παιδείας του Δήμου Έδεσσας, Γιάννης Γυριχίδης αντιδήμαρχος του Δήμου Πέλλας, υπευθυνος στα θέματα αθλητισμού, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αρκετών ομάδων και νυν προπονητής στον Άρη Αμπελειών, Βαλάντης Προφητηλιώτης ένας αγνός φίλαθλος με θέληση για την ζωή και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, Δρόσος Καραφυλλιάς νεαρός ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας και παλιότερα στέλεχος της Μικτής Πέλλας, φοιτητής ιατρικής και ο Νίκος Παπαδόπουλος τέως διαιτητής και νυν πατατηρητής διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας.


Όλοι οι τιμηθέντες αποχώρησαν από το βήμα συγκινημένοι από την βράβευση τους, δείγμα της αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς τους, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας.


Συγχαρητήρια αξίζουν στην ΕΠΣ Πέλλας για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.















2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365