Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Αριδαία: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες Ανατολικά της πόλης - Μεγαλώνει ο πεζόδρομος, στενεύει ο δρόμος (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο του Aridaia365
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας» από την δράση Παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές.

Πρόκειται για την ολοκληρωμένη ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Αριδαίας ανατολικά, από Εξαπλάτανο στην περιοχή από την γέφυρα, μπροστά από τα ΚΤΕΛ και μέχρι την διασταύρωση στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού.

Οι εργασίες από την ανάδοχο εταιρία προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.

Αυτό που μπορούμε να προσέξουμε είναι πως σιγά σιγά ξεχωρίζουν τα όρια του δρόμου και του πεζόδρομου. Το αξιοσημείωτο είναι το μεγάλο πλάτος του πεζόδρομου και το μεγάλο στένεμα του δρόμου, περίπου στα 6.5 μέτρα. 

Μάλιστα το μεγάλο στένεμα του δρόμου έγινε θέμα από την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου στο προηγούμενο Δ.Σ. με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου να απαντάει πως από τον συγκεκριμένο δρόμο δεν θα περνάνε φορτηγά, αφού σκοπός είναι τα βαρέα οχήματα να κινούνται περιμετρικά της πόλης.

Από την αυτοψία που κάναμε στο σημείο, αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο στένεμα του δρόμου εντοπίζεται ακριβώς μπροστά από το ΚΤΕΛ, ενώ στο δρόμο πλησίον του ποντιακού μνημείου, μπροστά από το Koky Coffee, πλέον χωράει η διέλευση μόνο ενός οχήματος. 

Βέβαια όλα θα φανούν με την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου τους επόμενους μήνες.

Δείτε τις φωτο του Aridaia365:







15 σχόλια:

  1. Το χειρότερο έργο που έχει γίνει. Θα γίνουν πολλά ατυχήματα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά....τοοοσα χρόνια περιμέναμε για ένα έργο και τώρα που γίνεται πάλι μ@λ@κι@ κανουν

      Διαγραφή
  2. Φάνηκε από την αρχή τι σχεδιασμός είχε γίνει Ε ο επόμενος θα το αλλάξει πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ξέρεις ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το έργο;;

      Διαγραφή
  3. Και πριν απλα παρκαρανε αμαξια και γινόταν στενος ο δρομός,τωρα απλα δν θα παρκαρουν.Δν θα παθετε τπτ και αν περπατησετε και λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντί να βάζουμε πρόστιμα στα αυτοκίνητα θα τα δυσκολεύουμε να κινούνται.Μόνο πόδια και ποδήλατο .

      Διαγραφή
  4. Τα αυτοκίνητα από τα ατυχήματα θα είναι πιο πολλά απ' τα λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια μαλακιά κ μισή..τώρα είναι π θ γίνονται ατυχήματα ο δρόμος πριν μια χαρά ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν τρέχουν σαν καραγκιοζηδες όπως τώρα αναμενόμενα τα ατυχήματα!Σκοπος του έργου είναι η μειωμένη ταχύτητα… όλοι οι εγκέφαλοι στα σχόλια μαζεύτηκαν πάλι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα το ίδιο πρέπει και στον πεζόδρομο να γίνει.
    Αλλά για να το πούμε απλά και να το καταλάβουμε όλοι μας : τα αυτοκίνητα θα τα αντιμετωπίζουμε απο δω και πέρα ως εχθρους.Δεν θα τους φερόμαστε φιλικά.Αυτό ειναι η βασική ιδέα όλων των καινούργιων έργων παντου σε όλη τη χώρα και σε όλο το πλανήτη.Αυτοκίνητα όχι απ το κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αστυνομία ας κάνει κάτι με τα παρκαρισμένα στο corner. Κάθε φορά ένας @@@@@@@ παρκαρισμενος εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πρέπει να απασχολούνται μόνιμα δύο αστυνομικοί σε αυτόν τον δρόμο. Ένας στο corner μέχρι τα ΚΤΕΛ για να μη σταματάνε αυτοκίνητα κ ένας στην γέφυρα για να διώχνει τα φορτηγά περιφερειακά. Αλλιώς τώρα το καλοκαίρι θα έχουμε πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καλό αυτό που γίνεται η οχι μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ;;; Γίνεται ένα έργο που κλαίτε όλοι δεν γίνονται έργα ...δεν γίνονται λέτε τπτ δεν γίνεται ....για το αν είναι ακόμη όχι θα δείξει ο χρόνος ...χωρίς να τελειώσει κάτι πώς λέτε ότι δεν είναι καλό ρε επιστήμονες;...και αν θέλετε να κραξετε κάποιον να ξέρετε ποιον να κραξετε τον σωστό και όχι ότι μπαρπυφα του κατέβει του καθενός ...και επιτέλους η αστυνομία ας βγει και να γράψει όποιον θα παρκάρει εκεί μπροστά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόβλημα είναι όταν έρχεσαι από Ξενιτιδη και στρίβεις για Εξαπλάτανο και πέφτεις πάνω σε παρκαρισμένο όχημα μπροστά στο corner... Θα πρέπει η Αστυνομία να φροντίσει να μην παρκάρει εκεί κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365