Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Αριδαία: Γιατί αναστατώθηκε το κέντρο της πόλης απο δυνατό θόρυβο και διακοπή ρεύματος (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Ενας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε πριν λίγα λεπτά το κέντρο της Αριδαιάς και συγκεκριμένα την περιοχή πλησίον του 1ου γυμνασίου, ενώ προκλήθηκε και στιγμιαία διακοπή ρεύματος.

Συγκεκριμένα, δυο πελαργοί προσπαθούν να χτίσουν φωλιά σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ και μεταφέρουν κλαδιά γι αυτό το σκοπό. Κατά την μεταφορά κάποια από τα κλαδιά ακούμπησαν καλώδια με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα, το οποίο προκάλεσε τον θόρυβο και την στιγμιαία διακοπή ρεύματος.

Οι συμπαθέστατοι πελαργοί συνεχίζουν της προσπάθεια τους για το χτίσιμο της φωλιάς τους.

Δείτε φωτο:





2 σχόλια:

  1. Η υπογειοποίηση των καλωδίων θα έλυνε πολλά και χρόνια προβλήματα μέσα στην Αριδαία και στα κατά τόπους χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος πρεπει να κάνει φωλιές, πριν τον ερχομό τους, και συγκεκριμένα περιφερειακά κ έξωθεν κατοικημένης περιοχής,, οχι σε πλατείες, μεταφέρουν για το τάισμα των νεογνών, (φίδια κ.λπ) επικίνδυνα για τους κατοίκους!!!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365