Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Βρέθηκαν πυροβολημένοι μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν μια μητέρα και ο γιος της σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024).


Οι νεκροί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι μια γυναίκα γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί, ενώ στο χώρο αλλά όχι σε κοντινή απόσταση βρέθηκε μια καραμπίνα. 


Έτσι οι αρχικές εκτιμήσεις πως ο γιος σκότωσε τη μάνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μπορεί να μην είναι βάσιμες καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας,.


Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

1 σχόλιο:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια τους και στους φίλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365