Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/4 Κριός 

Η Σελήνη εντείνει την αίσθηση της συντροφικότητας σήμερα. Σε περιμένει ένα καλειδοσκόπιο εμπειριών, που σου γνέφει να προσεγγίσεις κόσμο, ειδικά αν νιώθεις πως θέλεις να διασκεδάσεις. Αγκάλιασε τον αυθορμητισμό και την περιέργειά σου.
Ακόμη και μια χαλαρή βόλτα γύρω από το τετράγωνο θα σου αποκαλύψει κρυμμένους θησαυρούς ή συνδέσεις που περιμένουν να ανακαλυφθούν. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Μια χρήσιμη και εκτενής υπενθύμιση έρχεται σήμερα, με την ευγενική χορηγία του σύμπαντος: η ευτυχισμένη ζωή δεν σημαίνει να «τα έχεις όλα», αλλά να βρίσκεις ικανοποίηση σε ό,τι έχεις.
Το απαλό άγγιγμα της Σελήνης επηρεάζει την υλική σου ασφάλεια, βοηθώντας να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε έλλειψη ή αστάθεια. Καλωσόρισε τον τρόπο με τον οποίο σε βοηθάει να δίνεις λιγότερη σημασία στα χρήματα – ή σε ό,τι συνοδεύεται από υψηλό κόστος.

ζώδια σήμερα 11/04 Πέμπτη δίδυμοι

Η Σελήνη κοσμεί το ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου σεληνιακή γοητεία! Όμως η πραγματική αποστολή της είναι να σε βοηθήσει να συντονιστείς με τις επιθυμίες σου και να τις ευθυγραμμίσεις με τα όνειρά σου. Στην πραγματικότητα, οι σκέψεις σου μπορούν να στραφούν σε νέα και ασυνήθιστα εδάφη σχετικά με το τι και ποιος σε πυροδοτεί. Δεν είσαι αναποφάσιστη ή άστατη.. απλά οι φιλοδοξίες σου λαμβάνουν μια πολύ χρήσιμη και έγκαιρη αναβάθμιση.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι υποσυνείδητες σκέψεις και τα όνειρά σου, σε παραπέμπουν να ενωθείς μαζί τους καθώς η Σελήνη ψιθυρίζει μυστικά στις δημιουργίες του μυαλού σου. Αυτή όμως είναι επίσης μια στιγμή που πρέπει να πάρεις σοβαρά τη φροντίδα του εαυτού σου. Η ψυχή σου χρειάζεται φροντίδα και ο χρόνος που αφιερώνεις για την φροντίδα της θα είναι ευεργετικός. Ξεκίνα λοιπόν από το σημείο που πρέπει να συγχωρήσεις τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα λέων

Θα νιώσεις το αίσθημα της ολοκλήρωσης σήμερα καθώς η Σελήνη φωτίζει τις συνθήκες στην επαγγελματική σου πορεία. Γι’ αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σου κρύβει η πολυάσχολη δραστηριότητά σου. Η Σελήνη θέλει να σε βοηθήσει να απολαύσεις τη λάμψη των σόλο επιτευγμάτων σου, προτού η εστίασή σου στραφεί στη σφαίρα της συντροφικότητας και της ομαδικής εργασίας. Επειδή οι άλλοι δεν σου χαϊδεύουν την πλάτη, δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειες και η επιτυχία σου, περνούν απαρατήρητες.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το συναρπαστικότερο στοιχείο σχετικά μ’ αυτό που σε πυροδοτεί, είναι η επιτυχία κάποιου σ’ αυτό που λαχταράς να πετύχεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιλοδοξία σου δεν είναι πρωτότυπη – αφού επιβεβαιώνει πως η αναζήτησή σου, μπορεί να επιτευχθεί! Καθώς τα επιτεύγματα κάποιου άλλου σε βοηθούν να στοχεύσεις υψηλότερα, παρηγορήσου από το πώς οι επιτυχίες του, υπογραμμίζουν πολλά «πρέπει» και «δεν πρέπει» – που θα είναι σοφό να αναγνωρίσεις στο ταξίδι σου. Και τα δύο είναι ανεκτίμητα!

ζώδια σήμερα 11/04 Πέμπτη ζυγός

Η παρόρμηση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου θα γίνει πιο δυνατή. Η Σελήνη αναδεικνύει μακρινές ακτές και ανθρώπους, μαζί με μαθήματα κι εμπειρίες από τις οποίες σίγουρα θα επωφεληθείς. Εξερεύνησε λοιπόν τι βρίσκεται πέρα από τα όρια της εξοικείωσης. Η οπτική σου απαιτεί διεύρυνση! Και δεν είναι κάτι προσωπικό, γιατί όλοι το κάνουν! Όμως οι νέες εμπειρίες σου γνέφουν για καλούς και επίκαιρους λόγους. Άπλωσε το χέρι και πιάσε μερικές απ’ αυτές. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σαν ζώδιο με κυβερνήτη τον πανίσχυρο Πλούτωνα, χειρίζεσαι την μεταμόρφωση καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Η αλλαγή μπορεί να έρθει και να φύγει απαρατήρητη… αλλά η μεταμόρφωση δηλώνει μια αλλαγή που κάνει τον άλλον να μην αναγνωρίζεται. Οι άνεμοι της αλλαγής στον κόσμο σου θα ενταθούν, αλλά μέσα τους κρύβονται οι σπόροι της αναγέννησης. Κάτι πρόκειται να μεταμορφωθεί. Καλωσόρισέ το.. γιατί προετοιμάζεται αρκετό καιρό.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η Σελήνη σου φωνάζει να παραμερίσεις την ανάγκη σου για μοναξιά και να βρεις παρηγοριά στις επαφές με άλλους ανθρώπους. Γι’ αυτό αγκάλιασε τη ζεστασιά της συντροφικότητας, με έναν από τους πολλούς υπέροχους τρόπους! Είτε στον έρωτα είτε στη φιλία, οι συνδέσεις μπορούν να γίνουν πυλώνες υποστήριξης. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη σε οδηγεί σε μια ουσιαστική αλήθεια. Κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά ή την ασφάλειά σου χρειάζεται να το εξετάσεις σοβαρά. Ό,τι κι αν είναι μην το θεωρήσεις σαν ανεπιθύμητη υποχρέωση. Έχεις την ευκαιρία να μεταμορφώσεις μια περιοχή του κόσμου σου, δίνοντάς της την εστίαση που χρειάζεται. Ετοιμάσου να βάλεις τις βάσεις για την ευημερία σου!

ζώδια σήμερα 11/04 Πέμπτη υδροχόος

Ένας μεγάλος προβολέας φωτίζει τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό ετοιμάσου να νιώσεις τις φλόγες του πάθους να ανάβουν! Η διασκέδαση και οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα, βρίσκονται στην ουράνια ατζέντα σήμερα. Θεώρησέ το σαν μια κοσμική πρόσκληση για να χαλαρώσεις, να ρίξεις μερικά εμπόδια και να επιτρέψεις στην προσωπική ευχαρίστηση να περάσει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Καθώς η Σελήνη φωτίζει το σπίτι σου, θα ασκήσεις περισσότερη εστίαση και φροντίδα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες σχετικά με το πώς να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό και φιλικό. Με την υπέροχη ατμόσφαιρα που επικρατεί, γιατί να μην προσκαλέσεις φίλους και οικογένεια να μοιραστούν τη ζεστασιά; Το περιβάλλον του σπιτιού σου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365