Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Έδεσσα: Εκδηλώσεις στα πλαίσια της ενημέρωσης για την Καρδιακή Ανεπάρκεια

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εβδομάδας ενημέρωσης για την Καρδιακή Ανεπάρκεια, η αρμόδια Ομάδα Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας οργανώνει εκδηλώσεις σε πόλεις της Ελλάδας από 22 έως 28 Απριλίου 2024.


Συγκεκριμένα στην πόλη της Έδεσσας θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες δράσεις:


Ι. Την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 19:00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο, με την αρωγή του Δήμου Έδεσσας, θα γίνει εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού από την Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Έδεσσας με Συντονιστή Ιατρό τον κ. Ιωσήφ Καραντουμάνη. 


Πρόγραμμα ομιλίας:

1. «Αιτιολογία, Διάγνωση και Πρόληψη της Καρδιακής Ανεπάρκειας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Ομιλητής: Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Επικουρικός Ιατρός Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής του Νοσοκομείου Έδεσσας .

2. «Θεραπεία και Πρόληψη της Απορρύθμισης της Καρδιακής Ανεπάρκειας».

Ομιλητής: Ιωσήφ Καραντουμάνης, Διδάκτωρ ΑΠΘ, Διευθυντής Καρδιολογίας, Καρδιολογική Κλινικής Νοσοκομείου Έδεσσας.

Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση.


ΙΙ. Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 από 09:30’ έως 13:30’ .

Στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Έδεσσας θα διενεργηθεί Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος [Ιατρική εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Εργαστηριακός έλεγχος (NTproBNP) και Υπερηχογράφημα καρδιάς (όπου είναι απαραίτητο)].


ΙΙΙ. Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ώρα 12:30’.

Στον χώρο συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού για την Καρδιακή Ανεπάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365