Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έναρξη μαθήματος κολύμβησης για το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό

Μία ξεχωριστή εμπειρία άρχισε! Ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Απριλίου για τους μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.


Στο αναβαθμισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ένα πρωινό γεμάτο διασκέδαση και εκπαίδευση που θα έχουν την ευκαιρία εβδομαδιαία να απολαύσουν αρκετές Δευτέρες ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του υγρού μαθήματος.


Έμπειρη ομάδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, μαθαίνει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του αθλήματος. Ευελπιστούμε πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και για περισσότερα παιδιά, αφού τα οφέλη είναι σημαντικά από τέτοιες δραστηριότητες εκτός σχολείου και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η ευχαρίστηση και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών όταν πήγαν και όταν επέστρεψαν από το κολυμβητήριο.


Όσον αφορά στη μετακίνηση τους, έχει προβλεφθεί τα παιδιά να μεταφέρονται από το σχολείο στο κολυμβητήριο και το αντίστροφο, με ταξί που τη  μισθώσει έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365