Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Δεν εκλέχθηκε συμπαραστάτης του δημότη

Δείτε τους ψήφους που έλαβε ο κάθε υποψήφιος

Δεν εκλέχθηκε στην σημερινή συνεδρίαση συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας, αφού κανείς από τους υποψήφιους δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους 17 ψήφους που απαιτούνται.


Δείτε τους ψήφους που έλαβε ο κάθε υποψήφιος:


Ανδρονίκου Κωνσταντίνος 7

Μανδαλιανού Αναστασία 6

Μπαρουφλή Ελένη 2

Παπαδοπούλου Μαγδαλινή 5

Τσίτας Γρηγόρης 2

Λευκά 2

4 σχόλια:

  1. με ποια λογική έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες χαλαρές για τόσο σοβαρό ρόλο? Δεν είναι παιχνίδι οι θεσμοί.Είναι τρομακτικής βαρύτητας κάποιες θέσεις και οι υποψήφιοι είναι κάτω του μετρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς δεν ψηφίστηκε από την συμπολίτευση ο Ανδρονίκου , ο μόνος κατάλληλος γιατί έχει και την κατάλληλη μόρφωση γι αυτό , κι αν δεν γνωρίζει κάτι μπορεί να το ψάξει , τι να λέμε τώρα , άλλα αντί άλλων . καλά κι αυτή η Μάγδα εδώ ήρθε να υποβάλλει τα χαρτιά της για συμπαραστάτης του Δημότη της Αλμωπίας !!!! Τι σχέση έχει με την Αλμωπία και γιατί να ψηφιστεί από την Αλμωπία . Μεταξύ μας αν ήταν να διοριστεί από τον δήμαρχο , αυτός, αυτή θα επέλεγε . Οπως έκανε και με τους υπόλοιπους δικούς του . Λες και τρώμε χόρτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πούμε την αλήθεια ,περιμέναμε κάποια ονόματα έμπειρων που θα οι γνώσεις τους θα ήταν περισσότερες απο τους αιρετους και τους υπαλλήλους.΄Κάποιον οποιονδήποτε...που θα βοηθήσει με αυτά που ήδη γνωρίζει.Όταν πληρώνεις για τέτοιες θέσεις ,τα άτομα πρέπει να δίνουν πολλά σε ένα Δήμο...όχι απλά δουλίτσα. Περιμένουμε υπεύθυνες υποψηφιότητες και όχι εκπλήρωση υποσχέσεων.Είμαι άνεργος με 2 πτυχία και παρακολουθώ με αγωνία τις επιλογές όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365