Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αριδαία: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση οδικής συμπεριφοράς (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση οδικής συμπεριφοράς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας.

Με σύνθημα «η ζωή είναι ωραία, λέμε όχι στα τροχαία» η εκδήλωση έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και πέτυχε τον στόχο να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει ανθρώπους όλων των ηλικιών που έδωσαν το παρών.

Σημαντική ήταν η ψηφιακή παρουσία του Ιαβέρη, ο οποίος τα τελευταία 32 χρόνια, από την ημέρα που διοργάνωσε το πρώτο Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς (22 Ιανουαρίου 1984) και όντας για ακόμη μια φορά πρώτος σε επίπεδο κοινωνικής δράσης, ευαισθητοποιεί και ενημερώνει με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για την οδική συμπεριφορά, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Τσαρκνιάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας Δημήτρης Πανηγυράκης.

Δείτε τις φωτο:


















5 σχόλια:

  1. Με το έκτρωμα που κάνετε ανατολικά να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σχεδιασμός έγινε από ειδικούς αγαπητέ φιλε. Ούτε οδοντίατρος ούτε Φαρμακοποιος σχεδίασε το έργο.Κάθε ειδικός στον τομέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το ζόρι χωράνε δύο αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τα μονίμως παρκαρισμένα αυτοκινητα μπροστά στο corner τι θα γίνει; Δεν τα έχετε δει ποτέ; Η αστυνομία δεν περνάει από εκεί; Γιατί εγώ δεν έχει τύχει να περάσω από εκεί κ να μην έχει ένα με δύο έξυπνους οδηγούς να παρκάρουν ακριβώς στη στροφή μη περπατησουν κ χάσουν καμιά θερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365