Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Δίπλα στον ΝΠΣ Σκύδρας η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Παρούσα σε μια ακόμα αγωνιστική της αγαπημένης μας ομάδας σήμερα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» ,μαζί εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού παλιά και νέα στον αγώνα ΝΠΣ Σκύδρας -Ατρ Λεπτοκαρυάς!!

Είμαι το γούρι τους το χουμε πει πολλές φορές!!


3-1 σκορ για σήμερα ! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τον δυο ομάδων για τον καταπληκτικό αγώνα που μας χάρισαν !! Σήμερα ο αγώνας μας κρατούσε σε εγρήγορση μιας και η ομάδα μας είχε αρκετές φάσεις εντός περιοχής !

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365