Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η Μαρία Παπαδοπούλου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ένα διήμερο γεμάτο επαγγελματικά ραντεβού ουσίας στην πρωτεύουσα ! Παράλληλα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες επισκέφθηκα ώς επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη αυτοπροσώπος όπου και κατέθεσα  αίτημα επίλυσης των Υπ αριθμό 11045/18.10.2021 , 11046/18.10.2021 αιτήσεων του Δήμου Σκύδρας από το 2021 , λαμβάνοντας την Υπ αριθμό 1131-1132/01.04.2024 απάντηση του Δήμου Σκύδρας  προς εμένα. Στα πλαίσια της ενημέρωσης σας , της διαφάνειας και της συνεργασίας σας παραθέτω το Υπ αριθμό 1023/05.04.2024 αίτημα της "Αλλαγής Σκυτάλης" προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Αυγενάκη Ελευθέριου , τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων κο Σταμενίτη Διονύση και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας . 


Θα ευχηθούμε ο Υφυπουργός και οι βουλευτές του νομού μας να συνδράμουν και να συνεπικουρήσουν, ώστε τα αιτήματα του Δήμου Σκύδρας να λάβουν αίσιο τέλος και τα οικόπεδα μετά των κτιρίων τους να παραχωρηθούν για είκοσιπενταετή χρήση με δικαίωμα παράτασης πλέον δέκα ετών όπως αρχικά  ζητήθηκε από το Δήμο Σκύδρας το 2021 με τα 11045 & 11046 αιτήματα του .


Με ειλικρινή σεβασμό 

Για την «Αλλαγή Σκυτάλης»

Η επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Σκύδρας

Παπαδοπούλου Γ Μαρία


Δείτε εδώ το έγγραφο 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365