Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Μ. Παπαδοπούλου: Επαινεί τον Δήμο Πέλλας για το θέμα με τα αδέσποτα

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Τι να πει κανείς για την νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πέλλας εκτός από συγχαρητήρια ! Κάθε φορά μας εκπλήσσουν ευχάριστα ! Σήμερα με θέμα τα αδέσποτα ! Ένα μείζον θέμα που φοβούνται κάποιοι να αγγίξουν…

Συγχαρητήρια Δήμαρχε Stathis Fountoukidis σ εσένα και την ομάδα σου!

Λύσεις ουσιαστικές που θα δώσουν ανάσα στην ίδια την κοινωνία ! Κλείνουμε το πρώτο τετράμηνο της διοίκησης του και δεν έχω δει ούτε μια ανάρτηση χλευασμού , λαϊκισμού , μηδενισμού προς οποιονδήποτε ! Δήμαρχος με ήθος !Μα που να βρουν το χρόνο οι άνθρωποι που δουλεύουν νυχθημερόν ..

Στο Δήμο Σκύδρας και ως πολίτες αλλά και ως «Αλλαγή Σκυτάλης» προτείνουμε συνέχεια την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων απο κατοίκους του Δήμου που πληρούν τα όσα η υπηρεσία σε συνεργασία με τη φιλοζωική θα θέσουν ως κριτήρια , με τις προϋποθέσεις που η ίδια η υπηρεσία σε συνεργασία με τη φιλοζωική θα θέσουν στους πολίτες και ως επιβράβευση την ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο Δημοτικά τέλη  για ένα χρονικό διάστημα αυτών των πολιτών. 

Δίνουμε κίνητρα σώζουμε ζωές !! Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα μας για τα αδέσποτα του Δήμου μας ! 

Σε άλλα νέα ανυπομονούμε για το έργο ύψους 372.000€ του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου Σκύδρας , πότε, που και πως θα υλοποιηθεί ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365