Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μεγάλες διακρίσεις για τον Γυμναστικό Σύλλογο Έδεσσας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Με 6 Πανελλήνια μετάλλια από τους αθλητές-τριες του ΓΥ.Σ.Ε. που στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα εκπροσωπουν τα σχολεία της Έδεσσας.


Μεγαλειώδης εμφάνιση, πρώτες θέσεις, όρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σλοβακία, εισιτήριο για την παγκόσμια γυμνάσιαδα στο Μπαχρέιν, κορυφαίες επιδόσεις στο Ελληνικό ranking όλων των εποχών, ατομικά ρεκόρ και φυσικά ποσοστό πριμοδοτησης για την εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια...είναι μερικά από τα κέρδη που είχαν οι αθλητές-τριες μας.


Κιουτσούκης Νικόλαος : 1ος Πανελληνιονίκης στα 400μ με εμπόδια


Πετλής Βαγγέλης : 2ος Πανελληνιονίκης στα 400μ με εμπόδια. Πρόκριση στην παγκόσμια Γυμνασιαδα τον Οκτώβριο στο Μπαχρέιν. Όριο για το πανευρωπαϊκό Κ18 στην Σλοβακία.


Φαρμάκης Κωνσταντίνος : 2ος Πανελληνιονίκης στα 200μ. με επίδοση που τον κατατάσσει μέσα στις 15 καλύτερες όλων των εποχών στην χώρα μας.


Παπαλαζάρου Ελένη : 2η Πανελληνιονίκης στα 100μ με εμπόδια και λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου μακρυά από το όριο για το πανευρωπαϊκό Κ18.


Σαμαρά Σοφία : 3η Πανελληνιονίκης στα 2.000μ στιπλ μόλις στην δεύτερη κούρσα της ζωής της στα φυσικά εμπόδια και 2 δευτερόλεπτα μακρυά από το όριο για το πανευρωπαϊκό Κ18.


Βιτολιάνου Ευδοξία : 3η Πανελληνιονίκης στο αλμα εις ύψος σε έναν αγώνα που η βροχή και ο αέρας επέτρεψε μόνο σε σταθερές αθλήτριες μια καλή επίδοση.


Καφετζής Θωμάς : 5ος Πανελληνιονίκης στα 800μ σε μια εξαιρετική κούρσα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ.


Αϊναλίδου Έρση : εγκατέλειψε στο Έπταθλο μετά από ένα λάθος στο πρώτο αγώνισμα και δεν συνέχισε την δεύτερη μέρα.


Υ. Γ. : Δεν θα ασχοληθούμε καν για το που έχουν αφήσει την τελευταία δεκαετία να προπονούνται αυτά τα παιδιά.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365