Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Αριδαία: Σύγκρουση οχημάτων στο Δασάκι

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν λίγη ώρα μπροστά στο Δασάκι στην Αριδαία, έμπροσθεν του περιπτέρου που βρίσκεται στο σημείο.


Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές.


Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

4 σχόλια:

  1. Στο σημείο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αν κάποιος κινούμενος επί της Αγίου Δημητρίου, πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο, θέλει να συνεχισει για να περάσει απέναντι προς το τον ανατολικό περιφερειακό ή προς τα νεκροταφεία, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ γιατί υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στη στροφή στο πλαι του σχολείου. Εκεί χρειάζεται προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα για να βλέπεις πρέπει να βγεις πολύ μπροστά

      Διαγραφή
  2. Αριδαια μπανανία στην οδηγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365