Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μετά από καβγά με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας

Ο άνδρας ήταν 29 ετών, είχε ποινικό παρελθόν

Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας, το απόγευμα της Παρασκευής (12.4.24).


Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να χτυπά τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ικαρίας στη Γλυφάδα.


Ο άνδρας ήταν 29 ετών, είχε ποινικό παρελθόν και εμπλεκόταν σε υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών αλλά και για απείθεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα που συνέβη την Πέμπτη.


Στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι, ο άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και έγινε αντιληπτός από περίπολο αστυνομικών της ΟΠΚΕ που περνούσε από την περιοχή.


Οι αστυνομικοί επενέβησαν και ο άνδρας μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Εισήλθε στο διαμερίσμά του και κλείστηκε μέσα.


Στο σημείο κλήθηκε διαπραγματευτής αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα, καθώς ο 29χρονος πήρε ένα πιστόλι Glock των 9 χιλιοστών, το οποίο είχε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.


Όταν οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον 29χρονο νεκρό.


Ο άνδρας ήταν γνώριμος στις Αρχές και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας του κάθε 1η και 16 του μηνός.

2 σχόλια:

  1. αυτοί που έπαιρναν και παλιότερα ουσίες κάνουν συχνά φασαρίες και μαλώνουν με όποιον βρουν για αστείους λόγους. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365