Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Πέλλα: Άλλος ένας νεκρός στον δρόμο καρμανιόλα - Ποιος ευθύνεται που καινούργιο δρόμο ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε

Άλλος ένας άνθρωπος προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του συγκεκριμένου δρόμου

Μια μαύρη μέρα είναι η σημερινή για την Πέλλα, αφού ένας συνάνθρωπος μας, γνωστός επιχειρηματίας, έχασε την ζωη του στο δρόμο που συνδέει το Νόμο μας με την Θεσσαλονίκη.


Άλλος ένας άνθρωπος προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του συγκεκριμένου δρόμου.


Άλλο ένα παράδειγμα ότι οι πολιτικοί άρχοντες της Πέλλας, ειτε από θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή, ειτε από θέση στην τοπική πολιτική σκηνή, έχουν αποτύχει στην οδική ασφάλεια. 


Ένας δρόμος, αυτός που συνδέει την Εδεσσα με την Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα έπρεπε να ήταν έτοιμος και ασφαλής εδώ και δεκαετίες, τώρα αρχίζουμε σιγά σιγά να τον βλέπουμε σε μακέτες και διαγωνισμούς, αλλά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα, ποτε θα ξεκινήσουν τα έργα και ποτε θα ολοκληρωθούν. 


Ποιος έχει την ευθύνη που κάθε μέρα οι πολίτες παίζουν κορόνα γράμματα την ζωη τους σε έναν αποδεδειγμένα επικίνδυνο δρόμο, ποιος έχει την ευθύνη που εδώ και δεκαετίες δεν έχει φτιαχτεί καινούργιος, ποιος έχει την ευθύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γέμισαν με αίμα τον συγκεκριμένο δρόμο;; 


Οι πολίτες της Πέλλας απαιτούν να τρέξουν οι διαδικασίες, να υπάρξουν πιέσεις από όλους τους φορείς και προς πάσα κατεύθυνση και επιτέλους να ξεκινήσουν τα έργα στον δρόμο Έδεσσας - Θεσσαλονίκης πριν θρηνήσουμε και αλλά θύματα.

5 σχόλια:

  1. Συμφέροντα συμφέροντα συμφέροντα ντροπή ντροπή ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο για πανηγύρια είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δουλεύουν 5 γυραδικα 1 περίπτερο και ένα τυροπιταδικο χώρα δίχως αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε βουλευτές με αξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365