Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αερωπός Έδεσσας: Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Τάσο Μαυρόπουλο

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ...

Σαν χθες πριν απο 4 χρόνια έφυγε απο κοντά μας απο σε τροχαίο δυστύχημα ο 21χρονος τότε Τάσος Μαυρόπουλος.

Το αγαπημένο παιδί του Αερωπού ΄Εδεσσας, το αριστερό εξτρέμ της ομάδας που την ίδια χρονιά είχε κατακτήσει την 3η θέση στην Handball Premier. 

Στην Έδεσσα δεν θα τον ξεχάσει κανείς...

Στην φωτογραφία με τον Αερωπό Έδεσσας, κάτω απο τον τερματοφύλακα Μπάρμπα ο Τάσος Μαυρόπουλος [τρίτος στην κάτω σειρά απο δεξιά προς τα αριστερά].




Πηγή: Manos Neofitos/Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365