Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μ. Παπαδοπούλου: Στο χωριό του μπαμπά μου λένε «καθαρίζουμε αυτά που βλέπει η πεθερά .!!!!!!!»

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου:

Στο χωριό του μπαμπά μου λένε «καθαρίζουμε αυτά που βλέπει η πεθερά .!!!!!!!»

Παρακάτω στη φωτο η συνέχεια του έργου καθαριότητας που…… «η κυρία «Επικεφαλής» της Αντιπολίτευσης του Δήμου ΣΚΥΔΡΑΣ δεν χάνει ευκαιρία να εκμεταλλεύεται και να καρπώνεται κάθε έργο και παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής .. που δεν αντέχει προφανώς να παραδεχτεί κανένα έργο δικό μας αλλά δεν μπορεί και να μην είναι στη δημοσιότητα, κι ας γίνεται ρεζίλι.»


Τα επι έτη ακινητοποιημένα ΙΧ που βρισκόντουσαν στον χώρο του μπάσκετ στο Ντεκοβιλ μεταφέρθηκαν 100 μέτρα πιο δίπλα , όπου με έκπληξη μου είδα σήμερα κατευθυνόμενη στο σπίτι μου!!!!!! Βέβαια είναι στοιχισμένα και επιμελώς τακτοποιημένα ανάμεσα στα δέντρα !! Αυτό να το αναγνωρίσουμε !!


Και όπως με κάθε ευκαιρία λένε :


ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ …


Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται η διαφορά μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365