Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδού Βορεινού Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», ποσού 138.972,29 € (με Φ.Π.Α.), με ανάδοχο τον οικονομικό φορέα «Χ. ΚΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.». 

Το έργο αφορά στην ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού συνολικού μήκους 1.427,00μ. για τη βελτίωση της πρόσβασης σε  γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014-2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και από Εθνική Δαπάνη.





10 σχόλια:

  1. Σην Αψαλο κι έφτατε ασφαλτοστρώσεις...σ' άλλα τα χωρι'α φτατε..άρε δαβρεας μερ' θέλετε κι δυος ..για φωτογραφίας κι οι δυο καλοί ειστουνε..και να ψαλαφατε ψήφους..Ευγε'νη το μύτης ντε 'παθε..??αμον μικρό έλε'πα...πλαστική επηκες α'το??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεσαι ειρηνικά

      Διαγραφή
    2. Σέ όλα τά χωριά θά κάνουν υπομονή ρέ μεγάλε

      Διαγραφή
    3. Καμία ασφαλτόστρωση στήν Άψαλο περιοχή Νάσερ θά δούμε καμία φορά;

      Διαγραφή
    4. 48 χωρία έν νέπε μόνο ή Άψαλο κι έν.

      Διαγραφή
  2. Και εσείς καλά πάτε βλέπω αντί να ρίξετε άσφαλτο σε κανένα δρόμο στα χωριά ρίχνετε στα χωράφια θα πάτε και εσείς μπροστά όπως ο Μπάτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά καί στά χωράφια πρέπει νά ρίχνουν γιατί είναι Φούλ στις λακούβες

      Διαγραφή
  3. Αυτά είναι δρομολογημένα έργα από προηγούμενη δημαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το μυτη' τη Ευγε'νη κι ελεπω σχόλια..τρανον μικρόν εμορφον ασκεμον???ντο λέτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365