Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δημοσίευμα βόμβα: «Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι καλά», επικαιροποιούν το πλάνο της κηδείας

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει από τον Φεβρουάριο ο βασιλιάς Κάρολος

Επιδεινώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του New York Post.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει από τον Φεβρουάριο ο βασιλιάς Κάρολος, από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.


Ο 75χρονος μονάρχης σύμφωνα με δημοσίευμα «θέλει να κρύψει την κατάσταση της υγείας του, η οποία δεν είναι καλή».


Μάλιστα σύμφωνα με το New York Post, οι αξιωματούχοι του Μπάκινγχαμ επικαιροποιούν κατά συχνά διαστήματα το πλάνο για την κηδεία του, οι προετοιμασίες του οποίου έχουν ξεκινήσει από τον θάνατο της Ελισάβετ.


«Φυσικά είναι αποφασισμένος να νικήσει τον καρκίνο και τα ρίχνουν όλα σε αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά αυτός είναι πραγματικά πολύ αδιάθετος. Περισσότερα από όσα αφήνουν να φανεί», είπε στο πρακτορείο παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.


Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί από τον τύπο του καρκίνου τον οποίο πάσχει ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει καρκίνο προστάτη.


Οι βοηθοί του βασιλιά Καρόλου εξετάζουν τακτικά αντίγραφα ενός εγγράφου πολλών εκατοντάδων σελίδων που περιγράφει το σχέδιο της κηδείας του, που ονομάζεται Επιχείρηση «Γέφυρα Μενάι».


Το εξαιρετικά λεπτομερές έγγραφο δημιουργήθηκε την ημέρα μετά την ταφή της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα που ανέλαβε τα σκήπτρα της μοναρχίας ο Κάρολος.


Όλα τα βασιλικά μέλη που περιλαμβάνονται στο πλάνο της κηδείας έχουν κωδικές λέξεις που βασίζονται σε γέφυρες, όπως το περίφημο πλάνο της Βασίλισσας Ελισάβετ με την ονομασία «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365