Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αριδαία: Ακατάλληλο το νερό στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης της ΑΡΙΔΑΙΑΣ ότι οι διορθωτικές ενέργειες στις οποίες προέβη στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα κι ενώ στην προηγούμενη ενημέρωση σας οι μετρήσεις των δειγμάτων που λήφθηκαν στις 26.03.2024 ήταν κάτω των ορίων, το δείγμα που λήφθηκε στις 11.04.2024 από τον δυτικό περιφερειακό (Πυροσβεστική Υπηρεσία) παρουσίασε αύξηση της περιεκτικότητας σε αρσενικό. Συγκεκριμένα η περιεκτικότητα του νερού σε αρσενικό με όριο τα 10 μgr/l μετρήθηκε στα 18 μgr/l.


​ Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους καταναλωτές στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού να μη χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ως πόσιμο μέχρι την αντιμετώπιση του παραπάνω προβλήματος με την εξεύρεση μόνιμης πλέον λύσης και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.


​Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων στην περιοχή του δυτικού περιφερειακού, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας στο τηλέφωνο 2384024590.


​Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

1 σχόλιο:

  1. Την προηγούμενη εβδομάδα , όταν το αποτέλεσμα της τελευταίας μέτρησης ήταν 9,8mg/l, σχολίασα ότι εμείς που μένουμε στη συγκεκριμένη περιοχή της Αριδαίας είμαστε καταδικασμένοι να αγοράζουμε εμφιαλωμένα νερά για πόση και μαγείρεμα. Τον Μάρτιο 9.8mg/l, τον Απρίλιο 18mg/l. Για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα βρείτε τη λύση. Οι διοικούντες. Όχι εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365