Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Το συγκινητικό ποστ του συντοπίτη μας Γιάννη Μιχαηλίδη: "Μαζί το βάλαμε" (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό

Ο συντοπίτης μας Γιάννης Μιχαηλίδης αφιέρωσε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λαμία και ήταν το πρώτο του στη φετινή σεζόν.


Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν συγκινησιακά φορτισμένος, καθώς το ματς αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά τον θάνατο του πατέρα του και σε αυτόν αφιέρωσε και την εμφάνιση, αλλά και το γκολ που πέτυχε.


Ο Μιχαηλίδης ανέβασε και ένα ποστάρισμα αφιέρωση στον πατέρα του που έχασε, γράφοντας:


"Το σημερινό το βάλαμε μαζί. Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα δίπλα μου και ξέρω πως θα μας προσέχεις πλέον από εκεί ψηλά.".




1 σχόλιο:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του και να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365