Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Με αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλημάτος της Α’ Κατηγορίας και της πρεμιέρας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, που εκστρατεύει στα Μουδανιά, επιστρέφει η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Πέλλας το Σαββατοκύριακο. 


Με αναμετρήσεις στις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όπου θα κριθεί η πρωτιά, αλλά θα γίνει γνωστή και η 3η ομάδα που θα πάρει τον δρόμο για την Β’ Κατηγορία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 27 Απριλίου

17.00

Νίκη Καλής - Άρης Πρ. Ηλία 

Δόξα Μεγαπλατάνου - Άρης Παλαιφύτου

ΑΣ Πρόμαχοι - ΠΑΟΚ Δυτικού

ΝΠΣ Σκύδρας - ΠΑΟΚ Δυτικού 

Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς - Άρης Αμπελειών


Κυριακή 28 Απριλίου

17.00

Π.Ο Μουδανιών - Απόλλων Κρ. Βρύσης

Μ. Αλέξανδρος Όρμας -  Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας 

2 σχόλια:

  1. Φιέστα στην Καλή με κούπα και σουβλάκια αλλά και πώς το λένε; ( χωρίζονται στα δύο οι αντίπαλοι και περνούν οι πρωταθλητές από μέσα και έπειτα σηκώνουν το κύπελλο).
    Εξαιρετικό ενδιαφέρον στους ακριτικους Προμαχους, όπου η ζωή μου θάνατος σου.
    Με ανοικτό το ακουστικό στην Σκύδρα για δώρο από τους δαρμενους και απόβαση στα Νέα Μουδανιά από 250 φαν του Απόλλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365